A Nagy Duett: Rózsa György különleges dolgot kért Csobot Adéltól

Csobot Adél interjú A Nagy Duett Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél várandósan vágott neki a Nagy Duettnek, ahol partnere a legendás műsorvezető, Rózsa György lett. Gyuribá' - így kérte a megszólítást - elmondta, akár még pót-nagypapája is lehetne a születendő picinek, sőt, egy különleges kéréssel is Adél elé állt.

Kollányi Zsuzsi: "A fesztiválszezonban lehet nem ugrálok majd annyit"http://www.life.hu/sztarok/20180416-kollanyi-zsuzsi-a-fesztivalszezonban-lehet-nem-ugralok-majd-annyit.htmlVasárnap este A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár. Most a Life.hu riporterének mesélt arról, hogy hogyan érzi magát, és láthatjuk-e a színpadon a fesztiválszezonban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela újra szerelmes: boldogságáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hodi-pamela-ujra-szerelmes-boldogsagarol-vallott.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián tavaly szeptemberben szakítottak. Berki Krisztián már megtalálta a nagy őt, és úgy tűnik, hogy most Pamela életébe is beköszöntött a szerelem.TV + Sztárok--A Nagy Duett: élő adásban dobat le ruháit Marcellina és Puped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20180415-a-nagy-duett-elo-adasban-dobat-le-ruhait-marcellina-es-puped-gabo.htmlVasárnap este elstartolt A Nagy Duett új évada. Érdekes párosok produkcióin röhöghetjük könnyesre magukat minden héten, és a vicces előadások mellett már most, az első adásban is akadtak forró pillanatok. TV + SztárokOrigoBoros Lajos: "Még két évem van"http://www.life.hu/sztarok/20180415-boros-lajos-meg-ket-evem-van.htmlBoros Lajos megdöbbentő dolgot mondott az Esti Frizbiben az anyagi helyzetéről Hajdú Péternek.TV + Sztárok--Férje halála után újra babát vár a Született feleségek sztárja, Tiffany Thorntonhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-ferje-halala-utan-babat-var-a-szuletett-felesegek-sztarja-tiffany-thornton.htmlTiffany Thornton, a Született feleségek és a Narancsvidék színésznője harmadik gyermekét várja. Egy édes fotóval tudatta rajongóival a jó hírt. TV + Sztárok--Megszólalt a szemtanú, aki ott volt Berki Krisztián és Baukó Éva vitájánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-megszolalt-a-szemtanu-aki-ott-volt-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajanal.htmlA FEM3 Café egyik adása közben veszett össze Baukó Éva és műsorvezető-társa, Berki Krisztián. A hölgy, aki vendég volt a műsorban akkor, elmondta, hogya érezte magát ebben a kellemetlen szituációban. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.