Baukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszültek egymásnak, amikor az egykori villalakó nehezményezte, hogy nem hagyja kibontakozni őt társa műsorvezetőként. A nyilvános csatározásban a botrányhősnő elmondta: Berki fent van a Tinderen, amit a műsor szüneteiben szívesen nézeget is...

Baukó Éva szerint Berki Krisztián hiába boldog párkapcsolatban él, mégis a Tinderen nézegeti a csajokat a műsor szüneteiben. A showman eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, egészen mostanáig. 

Berki KrisztiánForrás: TV2

"Igen, én vagyok fent a Tinderen - kezdte Berki a Blikk kérdéséreKészítettünk egy cikket a a saját hírportálomra, ezért regisztráltam a társkeresőre. Nem töröltem le magam, mert teljesen mindegy, hogy fenn vagyok-e, olyan ez számomra, mint az iwiw."

A lap Berki új szerelmét, Mazsit is megkérdezte a történtekről.

Jót nevettem ezen az egeszén. Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni. Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen"