Elköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg.

Wossala Rozina első napjai nem teltek problémamentesen a Reggeliben. A műsor készítői extrém élménnyel lepték meg, ebből lett később a baj. Kipróbált egy versenyautót a stúdió előtt, de a hatóság embereinek nem igazán tetszett a mutatvány. Élő adásban jelentek meg a stúdióban, és igazoltatni akarták a műsorvezetőt „engedély nélküli autóversenyzés" miatt. Területfoglalási engedélyt és biztosítást kértek, valamint az élő adás felfüggesztését. Még a műsor főszerkesztőjét is odahívatták, ezzel zárult a Reggeli adása a tévében.

Rendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala RozinátForrás: RTL Klub

Az viszont már csak a műsor Facebook-videójából derült ki, hogy az egész csak egy átverés volt, így a nézők akár azt is hihetik, hogy komoly bajba kerültek a csatorna dolgozói. A közösségi oldalra feltöltött videóból azonban világossá vált, hogy Rozinát viccelték meg a készítők, így biztosan emlékezetes lesz számára a kezdés. „Az úr nagyon félelmetes volt" – mondta Rozina, aki nem gyanakodott átverésre, viszont nagyon nem is rémült meg a rendőröktől.