Kerényi Miklós Gábor kiakadt, amiért leveszik a műsorról a Rómeó és Júliát

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor Rómeó és Júlia Operettszínház metoo KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zaklatási botrányai miatt került el az Operettszínháztól Kerényi Miklós Gábor, akinek úgy tűnik, a darabjait is leveszik a műsorról. Illetve egyet, a Rómeó és Júliát, ami miatt újabb posztot írt KERO közösségi oldalára: leszögezte, küzdeni fog.

Kerényi Miklós Gábor hosszú hónapokig tartó hallgatás után egyre többször szólal meg vagy a Facebook-oldalán, vagy különböző csatornákon. KERO a zaklatási botrányok miatt burkolózott csendbe, és ezért kellett távoznia az Operettszínházból is, de darabjait nem vették le a műsorról. Most azonban úgy tűnik, ez is elérkezett: a hírek szerint a Rómeó és Júliát nem játsszák tovább. Ezért szólalt fel KERO, és leszögezte, küzdeni fog.

Kerényi Miklós Gábor sajnálja, hogy leveszik a műsorról a Rómeó és Júlliát Forrás: MTI/Kovács Attila

"A Budapesti Operettszínház ikonszerű musicaljét, a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról. A sírás fojtogat. Utolsó csepp véremig is küzdenék a Rómeó színpadon maradásáért....utolsó csepp véremig küzdeni fogok" - kezdte KERO Facebook-posztját, majd felidézett néhány kedves emléket a Rómeó és Júlia bemutatóiról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.