Kevin és Karesz váratlan helyzetekbe keverednek, segítenek a kutyatartóknak

Forrás: Vizslafotózás.hu/Goblyos Peter - Vizslafotozas.Hu -
Molnár Karesz Kevin kutya műsor kutyatartás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak semmi pánik, nem a Reszkessetek betörök kis bajkeverője próbálja lehűteni az épphogy csak ébredező tavaszt, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kevin kutya jelentkezik saját műsorral az RTL Klubon. A Reggeliből örökbefogadott árva kutyus mára igazi kanapéblöki lett, aki május 5-től szombaton délelőttönként gazdájával, Molnár Karesszel várja a nézőket a Pacsi! című kutyás reality-magazinban. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi!-ban ezekre próbálják együtt megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni.

„Sok pozitív visszajelzést kaptunk Kevin közösségi felületein, és rájöttünk, hogy együtt talán mi is tehetünk egy kicsit a magyarországi kutyás közösségért" – árulja el a Pacsi! kapcsán a műsorvezető, Molnár Karesz. „Szeretnénk kiszabadulni a kisállatos műsorokra jellemző elefántcsonttoronyból, valódi problémákon keresztül, nem előre konstruált szituációkban megmutatni, milyen váratlan helyzetekbe kerülhetünk kutyánk nevelése közben. Célunk népszerűsíteni az örökbefogadást, szem előtt tartva azt is, hogy egy menhelyi kutyát hazavinni hosszú évekre szóló, felelős döntés."

Kevin és Karesz árva kutyusoknak segítenek otthont találni Forrás: Vizslafotózás.hu/Goblyos Peter - Vizslafotozas.Hu

Karesz egy éve fogadta örökbe Kevint az RTL Klub Reggelijének segítségével, azóta az egész élete megváltozott. „Első kutyásként számos olyan váratlan helyzettel találtam magam szemben, amire semmilyen szakkönyv nem készíti fel az embert. Azt hiszem viszont, hogy a Pacsi!-ban a hosszú évek tapasztalataival rendelkező gazdiknak is tudunk majd újat mutatni. Országszerte egyre több a kutyabarát hely és szolgáltatás, ma már akkor sem kell lemondanunk kedvencünk társaságáról, ha étterembe, vagy épp moziba szeretnénk menni. A műsorban számos tippet és ötletet megosztunk a hasonló programok iránt érdeklődőkkel."

Pozitív visszajelzéseket, majd saját műsort kaptak Forrás: Vizslafotózás.hu/Goblyos Peter - Vizslafotozas.Hu

Kevin és Karesz minden adásban megmutatják, hogy talál otthonra egy árva vagy mentett kutyus, vagy épp egy elkóborolt rosszcsontnak segítenek hazajutni. „A Pacsi! egyik különlegessége, hogy mi is jelen lehetünk az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Nem tagadom, az eddigi felvételek alatt nem egyszer lábadt már könnybe az egész stáb szeme. Olyan intim és megható pillanatok ezek, amivel hasonló műsor kereteiben még nem találkozhattak a tévénézők."

A Pacsi! Kevin kutyával és Karesszel szombaton délelőttönként látható az RTL Klub műsorán.

Volt barátja károsította meg Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20180418-volt-baratja-karositotta-meg-fresh-andit-kolcson.htmlElképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg. TV + Sztárok--Marc Spelmann könnyfakasztó bűvészmutatvánnyal varázsolta el a Britain's Got Talelnt zsűrijét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-marc-spelmann-elvarazsolta-buveszmutatvanyaval-a-britains-got-talent-zsurijet.htmlElképesztően megható, ugyanakkor hihetetlenül varázslatos bűvészmutatvánnyal került azonnal a Britain's Got Talent versenyébe Marc Spelmann. Senki nem tudja, hogy csinálta, csak ámulni lehet rajta. TV + SztárokOrigoPumped Gabo nagyon kiakadt azon, hogy utolsó helyen végzett A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-pumped-gabo-nagyon-kiakadt-azon-hogy-utolso-helyen-vegzett-a-nagy-duettben.htmlIgencsak kiakadt Pumped Gabo A Nagy Duett legelső része után, mivel partnerével, Marcellinával szerinte érdemtelenül az utolsó helyen végzett. TV + Sztárok--Megmutatta ütésnyomokkal tarkított lábát Krencsey Hellahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-megmutatta-utesnyomokkal-tarkitott-labat-krencsey-hella-viaszbaba.htmlSajtótájékoztatót tartott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella. A fiatal lány bizonyítékokat is mutatott. TV + SztárokOrigoCsirkelábakkal sokkol Pásztor Anna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-csirkelabakkal-sokkol-pasztor-anna-foto.htmlPásztor Anna friss fotóján nem csak a frizuráját változtatta meg drasztikusan, hanem egy különleges, sokak szerint undorító nyakláncot is felvett. TV + Sztárok--Keleti Györgyi pert nyert: jogtalanul tartották fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keleti-gyorgyi-pert-nyert-jogtalanul-tartottak-fogva.htmlKeleti Györgyit évekkel ezelőtt kitartottsággal vádolták, amiért több hónapot töltött előzetes letartóztatásban. Végül bizonyíték hiányában lezárták az ügyét, ő pedig jogtalan fogva tartás miatt perelt és nyert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.