Volt barátja károsította meg Fresh Andit

"Forrás: Instagram/freshandi " -
kölcsön átverés rezsi Fresh Andi expasi lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg.

Fresh Andi a Micsoda nők! című műsorban mesélt Várkonyi Andreának arról, hogy az egyik volt barátja megkárosította őt. Júniusban költözött akkori pasijához, akinek hitelből vett saját lakása volt. Az énekesnő úgy gondolta, teljesen rendben van, hogy takarít és főz párjára, a rezsit azonban a férfi fizette. Következő januárban azonban párja váratlanul egy nagyobb összeget kért tőle.

Megkérdezte, hogy én nem tudnék-e esetleg némi készpénzt kölcsönadni neki. Mondtam, hogy természetesen, hogyne, a szerelmem vagy, imádlak. Odaadtam a pénzt, és mondta, hogy akkor kvittek vagyunk, mert most kifizetted a rezsi rád eső részét júniustól. Háromszázezer forintot kért akkor tőlem" – mesélte a műsorban.

Csirkelábakkal sokkol Pásztor Anna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-csirkelabakkal-sokkol-pasztor-anna-foto.htmlPásztor Anna friss fotóján nem csak a frizuráját változtatta meg drasztikusan, hanem egy különleges, sokak szerint undorító nyakláncot is felvett. TV + Sztárok--Keleti Györgyi pert nyert: jogtalanul tartották fogvahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keleti-gyorgyi-pert-nyert-jogtalanul-tartottak-fogva.htmlKeleti Györgyit évekkel ezelőtt kitartottsággal vádolták, amiért több hónapot töltött előzetes letartóztatásban. Végül bizonyíték hiányában lezárták az ügyét, ő pedig jogtalan fogva tartás miatt perelt és nyert. TV + Sztárok--Megmutatta ütésnyomokkal tarkított lábát Krencsey Hellahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-megmutatta-utesnyomokkal-tarkitott-labat-krencsey-hella-viaszbaba.htmlSajtótájékoztatót tartott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella. A fiatal lány bizonyítékokat is mutatott. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sajtotajekoztatot-tartott-krencsey-hella-a-viaszbaba-szerzoje.htmlExkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Elárulta, a közismert színésznő rendszeresen terrorizálta őt a párkapcsolatuk alatt. Miközben a színésznő azt állítja, Hella bántalmazta őt, bíróságra került az ügy, hogy hivatalosan döntsenek az igazságról. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben. TV + SztárokOrigoKiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő-tóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kiderul-vv-novozanszki-fanni-holttestet-talaltak-e-meg-a-ferto-toban.htmlAhogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő-tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. TV + Sztárok--Camila Morrone Leonardo DiCaprio új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-camila-morrone-leonardo-dicaprio-uj-baratnoje-al-pacino-lanya.htmlIsmét egy gyönyörű, fiatal modellre vetett szemet Leonardo DiCaprio: ezúttal Al Pacino nevelt lányával, Camila Morronéval jött össze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.