Sziget Fesztivál fesztivál Gerendai Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerendai Károly neve egybeforrt a Sziget Fesztivállal, hiszen több mint 20 évig irányította és szervezte a rendezvényt. Ma már azonban nem foglalkozik a fesztivál mindennapi ügyeivel, átadta a stafétát. Gerendai Károly a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hiányzik-e neki a pörgés, és arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik mostanában.
James Franco 40 éves: egy sokoldalú szépfiú legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180419-james-franco-40-eves-egy-sokoldalu-szepfiu-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli negyvenedik születésnapját James Franco, aki fiatal kora ellenére már rendkívül sok és sokféle filmszerepen van túl, és hiába sármos szépfiú, sosem engedte magát beskatulyázni — sőt rendezőként is egyre komolyabban alkot. A jeles alkalomból összegyűjtöttük a karrierje eddigi legfontosabb szerepeit. KultOrigoProgramajánló: április-májushttp://www.life.hu/kult/20180418-programajanlo-aprilis-es-majus.htmlA legjobb programok egy helyen! Mi tudjuk, mit fogsz csinálni ebben a csodaszép időben... KultOrigoSzereplőcsere történt az Aranyéletben: hamarosan jön a 3. éveadhttp://www.life.hu/kult/20180412-szereplocsere-tortent-az-aranyeletben-hamarosan-jon-a-3-evead.htmlHamarosan visszatér az ország egyik kedvenc sorozata, az Aranyélet. A harmadik évad eseményei röviddel a második széria lezárta után veszik fel újra a fonalat, de nem minden szereplő tér vissza. Az egyik színésznőt például lecserélték. KultOrigoElhunyt Cserje Zsuzsa színésznő, rendező, dramaturghttp://www.life.hu/kult/20180409-elhunyt-cserje-zsuzsa-szineszno-rendezo-dramaturg.htmlCserje Zsuzsa színésznő, színházi kritikus, dramaturg, rendező halálhírét a közönség.hu közölte ápilis 9-én.Kult--Ötvenéves lett Kovács Ákos: íme, néhány titok, amit nem eddig nem tudtál az énekesrőlhttp://www.life.hu/kult/20180406-otveneves-lett-kovacs-akos-ime-nehany-titok-amit-nem-eddig-nem-tudtal-az-enekesrol.htmlKovács Ákos április 6-án ünnepli 50. születésnapját, ő maga régóta készül erre a kerek évfordulóra. Természetesen koncertsorozattal, és sok-sok visszaemlékezéssel. Facebook-oldalán minden évéből kiragadott egy-egy fontos momentumot, amit eddig nem nagyon tudhattak róla a rajongói. Íme, néhány a felsoroltak közül. KultFotó: Polyák Attila - OrigoMegtiltották a szelfizést a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/kult/20180405-megtiltottak-a-szelfizest-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője sosem volt a szelfizés nagy rajongója, most azonban odáig jutott, hogy megtiltotta a rendezvény vörös szőnyegén a fényképezkedést. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.