Pár hete derült ki, hogy Janza Katát és Pesák Ádám szakítottak. Korábban arról szóltak a hírek, hogy egy harmadik személy csúfított bele a szerelembe, most pedig a pár egy közeli ismerőse is kitálalt.

Az Operettszínház két művészét már csak a munka köti össze: Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám április elején szakítottak. Janza Kata egyik barátja pedig elárulta, hogy a két művésznek már nem volt közös témája, teljesen mást gondoltak a világról.

Janza Kata és Pesák Ádám pár hete szakítottakForrás: Mokka

"Nem szánták rá magukat könnyen a döntésre, de végül Kata mondta ki: legyen vége, és ezt egy közleményben tudatta is a világgal. Ő köztudottan nehezen vet véget a kapcsolatainak, mégis arra jutott, hagyja, hogy a 23 éves Ádám a saját korosztályában ismerkedjen. Bár mindkét fél megpróbálta és alkalmazkodtak a másik korosztályához, a magánéletben ez egyre több problémát szült. A Katát foglalkoztató gondolatok sokszor nem találtak befogadásra, Ádám még nem ott tartott, mint Kata" - mondta a Best magazinnak Janza egyik barátja, aki azt is elárulta, hogy nem biztos, hogy a szaktás végleges. A színészek időt adtak egymásnak, hogy kiderüljön, hogy bírják egymás nélkül, de nem ők lennének az elsők, akik az idő múlásával rájönnek, mégis egymás oldalán boldogok.