Bálint Emese habár nagyon régóta színésznőként tevékenykedik, azzal robbant be a köztudatba, hogy 28 évesen szűz, de keresi az igazi társát. Egyelőre nem találja, pedig sokan írnak neki, és egyesek még komolyabb összeget is felajánlanak neki, legutóbb egy 75 milliárd forintos licit futott be...

A 28 éves szűz színésznő még mindig nem találta meg igazi társát, pedig nagy erőkkel keresi. Sokan írnak neki, ám még senkiben nem találta meg azokat az értékeket, amiket ő keres.

Bálint Emese rengeteg ajánlatot kapForrás: Reggeli

"A jelenlegi állapot szerint 9750 férfi keresett meg ajánlattal, de egy se volt olyan, akit randevúra érdemesítettem volna. Hihetetlen módon kell szelektálnom, mert borzasztóan sok a stílustalan és komolytalan. Meg hát én nyomozok is, utánanézek a jelentkezők személyazonosságának. A közösségi oldalakon kívül hatósági személyek segítségét kérem, akik részletes leírást adnak az urakról" - mondta aLokálnak Emese, akinek rengeteg pénzt ajánlanak a szüzességéért. Most akkora licitharc van, hogy a legutolsó ajánlatom 300 millió dollár(kb. 73 milliárd forint - a szerk.) volt, amit egy amerikai üzletember ajánlott fel azután, hogy látta, pénzbeli ajánlatokat is kapok. Szeretném leszögezni, hogy nem fogadtam el, mert az úriember nős, családos férfi volt, akinek elég erkölcstelen az előélete is. Engem nem a pénz motivál" - árulta el a színésznő, aki férfi nélkül is tervez családot. "Szeretnék majd gyermeket. Ha nem találom meg az igazit, gondolkodtam már más opciókon is, mint például az örökbefogadás. Egy árva gyermeknek életet, reményt és örömöt adni csodálatos dolog" - mondta Emese.