Balázs Andi belebetegedett a szakításba

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Balázs Andrea párkapcsolat A Nagy Duett szerelem Kasszás Erzsi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andit a szélesebb közönség Kasszás Erzsiként ismerte meg, holott már korábban is találkozhattunk vele színpadon. Most A Nagy Duettben szórakoztatja vasárnap esténként a tévénézőket, a Best magazinban pedig magánéleti titkokat is elárult. 

"A hetedik évben éreztem, hogy gond van. Nem figyeltünk egymásra, úgy éltünk egymás mellett, hogy semmi közünk nem volt a másikhoz – viszont annyira tiszteltem és szerettem, hogy inkább elengedtem őt. Sírva szakítottunk. Nem volt jó, majdnem belehaltam. Beteg lettem, olyan szinten hiányzott. Eltelt három hónap, és újra udvarolni kezdett nekem, fél év után megint egymáshoz idomultunk, és végül a hónom alá csaptam a közös kutyánkat, és visszaköltöztem hozzá" - mesélte Andi, aki ma boldog kapcsolatban él párjával.

Balázs Andi A Nagy Duett-beli párjával, Horváth Tomival és Liptai Claudiával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Elment Rózsa György hangja: veszélyben a A Nagy Duett -fellépés?http://www.life.hu/sztarok/20180422-elment-rozsa-gyorgy-hangja-veszelyben-a-a-nagy-duett-fellepes-csobot-adel-megszolalt.htmlCsobot Adél Rózsa György A Nagy Duett-beli párja elárulta, hogy duettpartnere egy légkondi miatt berekedt, ezért nem is nagyon tud beszélni. TV + SztárokOrigoAz utolsó fotók Avicii-ről a Muscat Hills Resort luxusnyaralóhelyen készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-az-utolso-fotok-aviciirol-a-muscat-hills-resort-luxusnyaralohelyen-keszultek.htmlAz egész világ ledöbbent a híren, a rajongók gyászolnak: 28 éves korában meghalt Avicii, azaz Tim Bergling. A világ egyik legnépszerűbb DJ-je mindössze 28 évet élt. Péntek délután találtak meg a holttestét Omán fővárosában, MaszkatbanTV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Megmutatta ütésnyomokkal tarkított lábát Krencsey Hellahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-megmutatta-utesnyomokkal-tarkitott-labat-krencsey-hella-viaszbaba.htmlSajtótájékoztatót tartott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella. A fiatal lány bizonyítékokat is mutatott. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sajtotajekoztatot-tartott-krencsey-hella-a-viaszbaba-szerzoje.htmlExkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Elárulta, a közismert színésznő rendszeresen terrorizálta őt a párkapcsolatuk alatt. Miközben a színésznő azt állítja, Hella bántalmazta őt, bíróságra került az ügy, hogy hivatalosan döntsenek az igazságról. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben. TV + SztárokOrigoKiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kiderul-vv-novozanszki-fanni-holttestet-talaltak-e-meg-a-ferto-toban.htmlAhogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.