Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfit

Forrás: Wikimedia Commons -
vadállat támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint a fiatalember csütörtökön Kauai szigeténél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. McWilliamsnak sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.

Forrás: Wikimedia Commons

"Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat" - mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban. A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati régén medvetámadás miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedve. Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.
"Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen" - magyarázta a támadásokat McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó.
"A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok" - tette hozzá.

Jégesővel törhet be a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180422-jegesovel-torhet-be-a-hidegfront-hetfon-kedden-idojaras.htmlMa még csak kevés helyen kell tartanunk az időjárás kellemetlenségeitől, de hétfőn zápor, zivatar és jégeső is előfordulhat, keddre pedig alaposan lehűl a levegő is. News--Halálos gázolás miatt késnek a vonatok Miskolc és Ózd közötthttp://www.life.hu/news/20180414-halalos-gazolas-miatt-kesnek-a-vonatok-miskolc-es-ozd-kozot.htmlHalálos gázolás történt szombat reggel az Ózd és Miskolc közötti vasútvonalon, emiatt hosszabb menetidővel kell számolni - közölte a Mávinform az MTI-vel.NewsOrigoMeghalt Barbara Bush volt amerikai first ladyhttp://www.life.hu/news/20180418-meghalt-barbara-bush-volt-amerikai-first-lady-92-eves-volt.htmlMeghalt Barbara Bush, az Egyesült Államok egykori first ladyje. 92 esztendősen, kedden éjjel érte a halál. News--Fej nélküli női holttestet találtak a Fertő tóban, később a fej is előkerülthttp://www.life.hu/news/20180414-fej-nelkuli-holttestet-talaltak-a-ferto-toban-az-osztrak-oldalon.htmlEmberi törzset találtak az osztrák oldalon Rusztnál, a Fertő tóban péntek délután - írja az ORF. NewsOrigoElőször szólalt meg Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányával kapcsolatban volt feleségehttp://www.life.hu/news/20180414-eloszor-szolalt-meg-kerenyi-miklos-gabor-zaklatasi-botranyaval-kapcsolatban-volt-felesege-franko.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. Most volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében. NewsOrigoNévtelen levélíró mondja el, hogyan halt meg VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180412-nevtelen-leveliro-mondja-el-hogyan-halt-meg-vv-novozanszki-fanni-az-rtl-klubnak-kuldtek-el.htmlAzt RTL Klub egy tíz oldalas kézzel írt levelet kapott, amelyben a névtelen feladó elmeséli hogyan halt meg és hogyan tüntették el Novozánszki Fanni holttestét. A Fókusz szerkesztőségébe érkezett levelet és benne a vallomást a rendőrség lefoglalta erről egy jegyzőkönyvet is átadott a csatornának. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.