Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint a fiatalember csütörtökön Kauai szigeténél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. McWilliamsnak sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.

Forrás: Wikimedia Commons

"Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat" - mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban. A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati régén medvetámadás miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedve. Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.
"Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen" - magyarázta a támadásokat McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó.
"A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok" - tette hozzá.