Rejtélyes szörnnyel verték át a fél világot

Forrás: YouTube -
szörny Argentína Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több lap is beszámolt arról, hogy miután az argentínai Totoras utcáin bizarr lényt fotóztak le, kitört a pánik. "Rejtélyes lény tartja rettegésben egy város lakóit" - írták. 

A rejtélyes, kutyához hasonló lényről készült képe először közösségi oldalon kezdett terjedni. A fotót készítő férfi azt állította, hogy senki sem tudta, mi ez, nekitámadt két kutyának is, mindkettőt megölte , majd nyoma veszett. A posztot felkapta a bulvársajtó, ezután írtak a titokzatos állatról. A város lakói állításuk szerint rettegnek, mert nem sikerült elfogni a lényt. Egy ufós Youtube-csatorna egy hete videót is összeállított a rendelkezésükre álló információkról.

Rejtélyes szörny tartotta rettegésben Argentínát Forrás: YouTube

A Snopes nevű oldal szerzői utánajártak, miről is van szó. Megállapították, hogy ez a "szörnyeteg" nemhogy nem tartja rettegésben Argentínát, de nem is ölt meg semmilyen háziállatot, mert a Harry Potter univerzumból kölcsönzött kitalált lény, amit meg is mutat egy fotópáron.

Az argentín rém valójában Lupin vérfarkas formájában a Harry Potter című filmből Forrás: Warner Bros. Pictures

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.