Majka hatalmas örömhírről és büszkeségről számolt be Facebook-oldalán: nem lehet már jegyet venni koncertjére, ugyanis rekordidő alatt elkelt az összes! Ez még a külföldi sztároknak sem sikerült, csak neki.

A Budapest Park történetében először sikerült egy koncertre kevesebb, mint 50 nap alatt eladni az összes jegyet, és akinek az előadását ennyire szeretnék látni a rajongók az nem más, mint Majka. A rapper borzasztó büszkén osztotta meg az örömhírt Facebook-oldalán, minden rekordot megdöntöttek.

Majkának nagy az öröme"Forrás: TV2 "

„Eladtunk több mint 10 ezer jegyet, ez azt jelenti, hogy teltház, ki kell rakni. Fantasztikus érzés. Azután, hogy az Arénában 14 ezer embert csináltunk, most pedig a Parkot teleraktuk. Ráadásul úgy raktuk tele – és ezt nagyon fontos elmondanom -, hogy a Park az Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. 2012 óta van nyitva, és több száz hazai meg több száz külföldi sztárvendég is volt már itt nálunk. Mi is rengetegszer felléptünk, viszont ezzel az eladással minden rekordot megdöntöttünk. Soha senki még 2012 óta nem adott el alig 50 nap alatt 10 ezernél több jegyet" – mondta Facebook-oldalán Majka.