Minden férfinak a saját felesége, barátnője a legcsodálatosabb nő az egész világon - jobb esetben -, ám mivel az ízlések különböznek, a külső szemlélő egyik sztárbarátnőt szebbnek, másik sztárfeleséget pedig talán csinosabbnak látja. Szerinted melyik sztárbarátnő a legszebb?

Sebestyén Balázs felesége, Viki

Sebestyén Balázs és felesége, VikiForrás: Facebook/Sebestyén Balázs

A műsorvezetőt nap mint nap láthatjuk, feleségét viszont féltve őrzi. Csak nagyon ritkán mutatkoznak együtt, de a közösségi oldalakra sem töltenek fel romantikus képeket. Lehet, hogy éppen ez a hosszú kapcsolatuk titka, hiszen 2009-ben házasodtak össze, és szerelmük azóta töretlen. Balázs évekkel ezelőtt arról vallott, hogy Viki humorába szeretette bele, és imádja, hogy még mindig tud neki újat mutatni.

Pápai Joci felesége, Anita

Pápai Joci és felesége, Pápai AnitaForrás: Facebook/Pápai Joci

Az énekes és felesége 13 éve házasok, már akkor is együtt voltak, amikor Jocit még senki nem ismerte. Szerény körülmények között kezdték kapcsolatukat, Joci nem egyszer nyilatkozott arról, hogy kezdetben a bicikli vázán utaztatta Anitát. Ma már gyönyörű otthonuk van, ami viszont nem változott az az, hogy ők még mindig egymás legnagyobb támaszai.

Erdei Zsolt párja, Réka

Erdei Zsolt és felesége, RékaForrás: MTVA/Zih Zsolt

Körülbelül öt éve alkot egy párt Erdei Zsolt és Réka a legnagyobb harmóniában, a kezdetek azonban nem voltak egyszerűek. Az egykori bokszoló és szerelme egy közös barát buliján ismerkedtek össze, ám Réka nem adta könnyen magát, Madárnak küzdenie kellett. Sokáig azonban nem tudott ellenállni Zsolt humorának és kedvességének!

Győrfi Pál felesége, Adrienn

Story-gála Győrfi Pál és neje, AdriennForrás: Polyák Attila/Origo

Győrfi Pál és Adrienn kapcsolata 12 évvel ezelőtt kezdődött és még mindig a legnagyobb harmóniában tart. Három közös gyermekük született, nevelésük nem kis kihívást jelentett, de ennek ellenére is sikerült időt szakítani arra, hogy néha kettesben is legyenek. Győrfi Pál boldogságát nem kürtöli világgá, hiába a élnek a legnagyobb boldogságban ,csak nagyon ritkán mutatkozik feleségével.

Berki Krisztián és Mazsi

Berki Krisztián és barátnője, Katona RenátaForrás: Mokka

Berki Krisztián és Katona Renáta ugyan csak néhány hónapja vannak együtt, talán már így is többet szerepeltek a médiában, mint a fentebb felsorolt párok összesen. Mint tudjuk, Mazsi és Krisztián Rubint Réka óráin melegedtek össze, majd egy közös síelés egyértelművé tette, összetartoznak: Renáta ezután a férjétől Krisztiánhoz költözött, azóta nagy a boldogság.

Cooky és Debóra

Cooky és DebóraForrás: TV2

Tönkrement házassága után nem sokáig búslakodott Cooky, ugyanis hamar rátalált a csinos Debórára. A fiatal táncos lánnyal a Nagy Duettben találkoztak, és nagyon hamar egymásba szerettek. Ugyan 27 év közöttük a korkülönbség, őket ez egyáltalán nem zavarja. Ma már egy családot alkotnak, hiszen januárban megszületett az első közös gyermekük, Kevin.