Úgy tűnik, nem aratott nagy sikert, amikor Liptai Claudia A Nagy Duettben Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkciója után a nyugdíjasokkal viccelődött. A kommentelők Facebookon írták meg a véleményüket a műsorvezetőnek. 

A Kispál és a borz Ha az életben című számát adta elő Keveházi Krisztina és Szabó Ádám A Nagy Duett legutóbbi adásában. A dalt egy nyudíjas klubba helyezték, a produkció után pedig Liptai Claudia műsovezető lépett a színpadra. 

A viccesnek szánt szövegében azonban a nyugdíjasokkal kapcsolatosan poénkodott, ez pedig kiakasztotta a műsor nézőit. 

"Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták: miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjas klubban. Ez körülbelül olyan volt" - mondta Liptai a műsorban, aki megdicsérte a két szereplő mozgékonyságát is. 

Az adás előtt a műsorvezető közzétett magáról egy fotót Facebook-oldalán, ahol az ominózus megjegyzése után hozzászólásokkal árasztották el követői. 

"Kedves Clau! Talán még viccből sem kellene olyan megjegyzést tenni a műsorban, hogy a hülye nyugdíjasok nem bírnak magukkal a nyugdíjas klubban. Ez szerintem egy kicsit sértő az időseknek, akik nem feltétlenül hülyék, csak idősek! Adja isten, hogy te is megérd ezt a kort!" - írta az egyik hozzászóló.

Természetesen volt oylan is, aki megvédte Liptai Claudiát: "Szerintem úgy jó, ahogy van, ami a szíven az a száján. Én bírom" - írta egy védelmező kommentelő.