Mihályi Réka énekesnő és zenekara a felnőttek szórakoztatására egy koncert musicalt készítettek, melyben elcsattan egy csók is a színpadon. Ugyan Réka párja is a csapat tagja, mégsem őt csókolja a művésznő, aki elárulta, milyen érzéseket keltett benne a színpadi csók.

Mihályi Réka énekesnő zenekarával, a Group'n'Swinggel mindent megtesz azért, hogy a felnőtt közönség minden érzékszervére hassanak. Így nem csupán dalokat adnak elő a színpadon, egy teljes koncert musicalt készítettek, melyben elcsattan egy csók is Ugyan Réka párja, Romhányi Áron zongorista-zeneszerző is benne van a csapatban, mégsem őt csókolja az énekesnő, hanem Magyar Bálint színész-énekest. Rékai elárulta, milyen érzéseket keltett benne a színpadi csók.

Mihályi Réka énekesnő a színpadi csókról vallottForrás: Youtube/Sztráportré

"Meg kellett tanulnom a színpadi csókot, és teljesen rá voltam stresszelve" - mondta Réka a Sztárportéban, akitől azt is megkérdezték, milyen hatással van a musical a zenekar hétköznapjaira, hiszen estéről estére ismétlődő érzelmeket mutatnak be, élnek át. Ez nem tudja az embert hidegen hagyni. Állandó a macska-egér játék közöttünk a színpadon, akkor is ha nem a Holdfény mulató koncert musical-ben játszunk. Nagyon fontos, hogy a kapcsolat egy szoros barátságra épüljön" - árulta el az énekesnő.