Michael Jackson magyar testőre, Farkas Attila az énekes titkairól vallott

Farkas Attila Michael Jackson titok testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. 

Michael Jackson testi épségére éveken keresztül, pontosan 1996 és 2000 között vigyázott Farkas Attila, aki korábban George W. Bush testőre is volt. A férfi nagyon jó kapcsolatban állt az énekessel, és nagyon sok mindent megtudott Jackson életéről, egy-két titkot most meg is oszt a kíváncsiskodókkal.

Michael Jackson életéről vallot a magyar testőre Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Nagyon elhivatott volt, 3-4 órákat gyakorolt, a tökéletest is tökéletesíteni szerette volna.

Blikk

Tolvai Reni Michael Jackson testvérével dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-tolvai-reni-michael-jackson-testverevel-randyvel-dolgozik.htmlTolvai Reni hamarosan Michael Jackson testvérével, Randyvel fog együtt dolgozni. Ha beindul az amerikai karrierje, lehet, hogy ki is költözik. TV + Sztárok--ByeAlex Instagram-oldalán szólt vissza a kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-byealex-instagramoldalan-szolt-vissza-a-kritizaloknak.htmlNem történt változás, az X-Faktor mentorai ugyanazok lesznek, mint az elmúlt években. Nem mindenki örül ennek, ByeAlexnek viszont elege lett a beszólásokból: Instagramon szólt vissza a kritzálóknak. TV + SztárokOrigoEzért vált el Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb szerelme, Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ezert-valt-el-gergely-robert-es-24-evvel-fiatalabb-szerelme-timi.htmlGergely Róbert és fiatal felesége, Timi útjai elváltak egymástól: hiába volt meg köztük a szeretet, mást akartak az élettől. Az énekes elárulta, miért is döntöttek a szakítás mellett. TV + SztárokOrigoGyerekkori képet osztott meg Csősz Bogi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-gyerekkori-kepet-osztott-meg-csosz-bogi-foto.htmlA luxusfeleség múltidéző fotót osztott meg követőivel: megmutatta, hogyan festett 3 évesen. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBerki Krisztián feljelentette Megyeri Csillát és párját, Kulcsár Edinát és Csutit, valamint Cseke Katinkát és a grófnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-berki-feljelentette-jatekostarsait-az-azsia-expressbol-hitelrontas-miatt.htmlÓriási a botrány: Berki Krisztián nem csak Baukó Éva miatt kerül napról napra az újságok címlapjaira, hanem Ázsia Expresszes társai miatt is. Megyeri Csilláék, Kulcsár Edináék és Cseke Katinláék azzal vádolják, hogy a műsorban megbeszéltek ellenére, hiába kapta meg a csatornától a nyeremény pénzt a showman, őket nem fizette ki. Berki tagad és perel.TV + Sztárok--Hamarosan összeköltözik Pintér Tibor és barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hamarosan-osszekoltozik-pinter-tibor-es-baratnoje-frida.htmlJavában készült az érettségire Frida, Pintér Tibor fiatal barátnője. A pár már alig várja, hogy vége legyen a vizsgáknak és az egész nyarat együtt tölthessék. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.