Éveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. 

Michael Jackson testi épségére éveken keresztül, pontosan 1996 és 2000 között vigyázott Farkas Attila, aki korábban George W. Bush testőre is volt. A férfi nagyon jó kapcsolatban állt az énekessel, és nagyon sok mindent megtudott Jackson életéről, egy-két titkot most meg is oszt a kíváncsiskodókkal.

Michael Jackson életéről vallot a magyar testőreForrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

"Meghaltam volna érte, akkora kincs volt a művészete számunkra. Nagyon elhivatott volt, 3-4 órákat gyakorolt, a tökéletest is tökéletesíteni szerette volna. Amikor pihenni akart, a dél-afrikai Sun Citybe látogattunk el, ami olyan, mint Las Vegas. Hatalmas élménykomplexumok voltak, imádott játszani, szórakozni. A hírekkel ellentétben nem volt visszamaradott, bizonyos értelemben inkább skizofrén" - idézi a Bors interjúját a Blikk. Természetesen Farkas Attilát a pedofil-vádakról is kérdezték, a testőr határozottan visszautasította, hogy Jackson valaha is ilyet tett volna. "Sokat játszott kisgyerekekkel, csodálatos pedagógusi vénája volt. Mindenkivel volt, az otthonába is sokat jöttek kicsik, rajzórákat tartott nekik. Bizton állíthatom, soha nem ért hozzá a gyerekekhez illetlen helyen. Rajongásig szerette őket és az állatokat, szerinte bennük megvolt az az ártatlanság, ami a felnőttekből már kiveszett" - árulta el Farka Attila, aki a sztár szexuális életéről is beszélt. "Egy idő után már nem is volt szexuálisan aktív. Élete első szexuális élménye a Kék lagúna sztárjával, Brooke Shieldsszel volt. Utána jött Madonna, de annál szégyentelenebb és számítóbb nőt nem hordott a hátán a föld, el is kellett kergetnünk onnan" - mondta a testőr.