Richard Gere elnézést kért a nőktől

Forrás: InterCom -
film Richard Gere Micsoda nő! bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Richard Gere: elnézést kért azoktól a hölgyektől, akik látták a Micsoda nő! című filmet - mondván, túl sok idejüket elvette.

A 68 éves Richard Gere-t a legtöbben a Micsoda nő! című film férfi főszereplőjével azonosítják. Nem is csoda, ha a 90-es években szinte minden hölgy odáig volt a sármos mosolyáért és azért a karakterért, akit akkor alakított. A friss házas színész most meglepő kijelentést tett, tulajdonképpen nem is érti, miért nézték meg annyian a filmet.

Mindig, amikor azt mondja nekem valaki, hogy látta a filmet, elnézést kérek tőle, amiért annyi idejét elraboltam. Persze egyrészt megértem őket, hiszen alapvetően az elfogadásról, a bizalomról és a szerelemről szól. Ezek azok, amiket mindannyian keresünk, függetlenül attól, hogy kik vagyunk" – mesélte a színész a US Magazine-nak.

Richard Gere és Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben Forrás: InterCom
Sebestyén Balázs és Majka fogadtak: a squash pályán derül ki, ki szivatja meg a másikathttp://www.life.hu/sztarok/20180427-sebestyen-balazs-es-majka-fogadtak-a-squash-palyan-derul-ki-ki-szivatja-meg-a-masikat.htmlNem mindennapi fogadást kötött Majka és Sebestyén Balázs. A sqash pályán dől el, hogy ki marad alul. A tét igencsak nagy. TV + SztárokOrigoIstenes László régi fotóra bukkant költözködés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-istenes-laszlo-regi-fotora-bukkant-koltozkodes-kozben-gyerek.htmlIstenes László épp költözködik, a pakoláskor pedig rábukkant néhány régi fotóra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAmy Schumert álmában megerőszakolta a barátja: így vesztette el szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-amy-schumert-almaban-megeroszakolta-a-baratja.htmlAmy Schumer őszintén vallott óriási megrázkódtatásáról: álmában erőszakolta meg a saját barátja. Így vesztette el szüzességét. TV + Sztárok--Katalin hercegné fotóját kiretusálták: óriási a felháborodáshttp://www.life.hu/sztarok/20180427-katalin-hercegne-fotojat-kiretusaltakoriasi-a-felhaborodas.htmlBorzalmasan eltorzította Katalin fejét egy ausztrál magazin: kiretusálták az egyébként is tökéletes megjelenésű hercegnét. TV + Sztárok--Zimány Linda nem akar már szingli lenni: reméli nyáron megtalálja az igazithttp://www.life.hu/sztarok/20180427-zimany-linda-nem-akar-mar-szingli-lenni-remeli-nyaron-megtalalja-az-igazit.htmlZimány Linda több mint egy éve nem él párkapcsolatban, de szeretné, ha ez nyár végére megváltozna. Nem akar már szingli lenni, szeretné megtalálni élete párját, akivel gyermeket is vállalhat. TV + SztárokOrigoEva Longoria mindenórás, már hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-eva-longoria-mindenoras-mar-hatalmas-a-pocakja.htmlDecemberben röppent fel a hír, hogy Eva Longoria első gyermekét várja. Alaposan kikerekedett a szexi színésznő, aki bármelyik pillanatban meg is szülhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.