Titokban megházasodott a 68 éves Richard Gere

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
Alejandra Silva házasság Richard Gere nősülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes titokban házasodott meg a 68 éves hollywoodi szoknyapecér: Richard Gere 33 évvel fiatalabb spanyol barátnőjét vette el.

Harmadjára is megnősült RIchard Gere. A 68 éves színész 33 évvel fiatalabb spanyol barátnőjét, Alejandra Silvát vette el, akivel már évek óta egy párt alkotnak. A színész és párja teljes titokban szervezték meg az esküvőt, amit a nyillvánosság kizárásával tartottak meg szűk baráti körben.

Richard Gere és gyönyörű kedvese Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Persze teljesen nem tudták eltitkolni a nagy eseményt, rögtön híre ment, hogy a színésznek ismét bekötötték a fejét. A friss házaspár így elárulta, hogy május 6-án terveznek egy nagyobb lakodalmat, ahová már a családtagokat is várják. Alejandra még azt is elmondta, a családalapításon is gondolkodnak újdonsült férjével - írja a Daily Mail.

Berki Krisztián újabb botránya: ígérete ellenére állítólag nem fizette ki Ázsia Expresszes társaithttp://www.life.hu/sztarok/20180424-berki-krisztian-ujabb-botranya-igerete-ellenere-allitolag-nem-fizette-ki-azsia-expresszes-tarsait.htmlBerki Krisztiánék nyerték az Ázsia Expresszt, ezzel együtt egy nagy pénznyereményt is. Csakhogy Krisztián a verseny közben megígérte ellenfeleiknek, fizet nekik az összegből, ha előnyhöz juttatják, mert neki csak a dicsőség számít. A pénz azonban még nem jutott el a versenyzőkhöz, legalábbis Megyeri Csillához biztosan nem. TV + Sztárok--Jolly állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-jolly-allitja-o-irta-bodi-gusztiek-nagy-slageret.htmlJolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék egyik nagy slágerét évekkel ezelőtt, de szerzőként nem tüntették fel a nevét. Guszti ezzel szemben azt nyilatkozta, Jolly nem lehetne ilyen sikeres nélküle, ő fedezte fel. Vajon a két zenész perre megy az igazáért? TV + Sztárok--Közleményt adott ki a 28 évesen elhunyt Avicii családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180424-kozlemenyt-adott-ki-a-28-evesen-elhunyt-avicii-csaladja.htmlTim Bergling, azaz Avicii április 20-án hunyt el Omán fővárosában, Maszkatban. Halálát a szóvívője jelentette be, akkor azt írták, nem lesz további közlemény. A világhírű DJ családja most mégis megtörte a csendet - írja a Variety.TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellelhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-karpati-rebeka-szakitott-focista-szerelmevel-volgyi-daniellel.htmlKárpárti Rebeka mosolyogva, jókedvűen beszélget A Nagy Duett szüneteiben a sztárokkal, közben pedig a magánélete romokban hever - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoVarga Viktor megnyitotta a strandszezont, ledobta a ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20180423-varga-viktor-megnyitotta-a-strandszezont-ledobta-a-ruhait.htmlVarga Viktor nem várta meg, hogy hivatalosan is nyár legyen, máris úgy döntött, a habok közé veti magát. Ledobta ruháit és strandolni indult. TV + SztárokOrigoHódi Pamela bikiniben mutatta meg, hogy bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-hodi-pamela-bikiniben-mutatta-meg-hogy-bomba-formaban-van.htmlNem tudott tovább várni Hódi Pamlea és elébe ment a strandszerzonnak. Megmutatta közösségi oldala követőinek, hogy milyen bikiniben szeli majd a habokat idén nyáron. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.