Nem először merül fel, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám között több van, mint barátság, ám egyelőre egyikük sem ismerte el a kapcsolatukat. Az viszont már biztos, hogy Ádámnak nem lenne ellenére.

Szabó Ádámról és Tóth Andiról egy ideje megy a találgatás, de nem tudni, hogy pontosan mi is van köztük. A fiatalokat már látták is csókolózni, de ők maguk nem ismerték el, hogy egy párt alkotnának. Korábban Tóth Andi beszélt a kettejük közötti kapcsolatról, de meglehetősen ködösen fogalmazott. Most Szabó Ádámot faggatták erről a Mokkában.

Szabó Ádámnak nem lenne ellenére, ha komolyabbra fordulna közte és Tóth Andi között a kapcsolatForrás: Instagram/Szabó Ádám

„Nagyon jóban vagyunk Andival, de mind a ketten szeretnénk most tényleg a Nagy Duettre koncentrálni. Most nagyon jóban vagyunk, és erről nem is szeretnénk többet beszélni" – mondta titokzatosan Ádám a Mokkában. A két fiatal nem mostanában találkozott először, már régóta ismerik egymást. „Soha nem voltunk rosszban, mindig beszélő viszonyban voltunk, és majd hátha kialakul valami komolyabb is" – mondta bizakodva az énekes.