Újra oltár elé állhat Koós Réka

Forrás: Sztárban sztár/Facebook -
esküvő színésznő házasság szerelem Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta boldog párkapcsolatban él Koós Réka. A színésznő olyannyira szerelmes, hogy hamarosan akár oltár elé is állhat újra.

Bár már jó ideje új párja van Koós Rékának, Bálinttal csak nagyon ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. A színésznő azt mondja, ez egy tudatos döntés, nem szeretik a felhajtást, magánéletük csak rájuk tartozik. Most a BEST magazinnak azonban mégis elárult egy-két belső információt kapcsolatukról. Kiderült például az, hogy egy szereplőválogatáson ismerkedtek meg.

Szereplőválogatásra mentem, a szervező cégnek ő ezer éve a munkatársa. Itt találkoztunk, így kezdődött... Remek a humora, társágban csendes, egyidősek, negyvenöt évesek vagyunk..." - mesélt párjáról, Réka.

Koós Réka nagyon boldog párjával Forrás: Sztárban sztár/Facebook

A pár nagyon boldog együtt, a színésznő azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer újra oltár elé áll.

Miért is ne! Csak azért, mert az első nem sikerült, nem vagyok házasságellenes. Öregkoromra lenyugodtam, ami abból is adódott, hogy sikerült végre megismernem magam, persze sokat dolgoztam ezen, remélem, ma már tisztában vagyok a hibáimmal, az erényeimmel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.