Több mint 10 évvel ezelőtt tűnt el Madeleine McCann. Szülei még mindig reménykednek abban, hogy előkerül, hiszen újabb nyomra akadt a rendőség. Most egy spanyol édesapa jelentkezett, aki állítólag látta a Madeleine-t elrabló férfit. 

Újabb szemtanú bukkant fel a több mint 10 évvel ezelőtt elrabolt Madeleine McCann ügyében. Egy spanyol édesapa azzal kereste meg a sajtót, hogy látta azt a férfit, aki azon a fantomképen szerepel, amelyet a Scotland Yard adott ki 2013-ban és, amely a gyermekrablás fő gyanúsítottját ábrázolja. 

A szülők még mindig hazavárják Madeleine McCanntForrás: Getty Images

Az Andreas nevű spanyol édesapa azt állítja, hogy ez a férfi próbálta elrabolni az ő lányát is 2001-ben. Még egy egybeesést feltártak, ugyanis a család Abrantes-ben tartózkodott, ami mindössze 3 órányi autóútra van onnan, ahonnan Maddie eltűnt.

Az elrablás körülményei
Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Algarve térségében, Portugáliában, ahol a család nyaralt. Gerry és Kate McCann letették aludni Maddie-t és testvéreit, majd elmentek egy tapas bárba. Akkor látták utoljára kislányukat. A Scotland Yard a múlt héten arról adott tájékoztatást, hogy továbbra is több "kritikus" nyomot követnek, és bár a nyomozás eddig 11 millió fontot (csaknem 4,1 milliárd forint) emésztett fel, nincs döntő bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy a lány él vagy meghalt. A kislányt a rendőrök szerint elrabolták a család szobájából, de továbbra is rejtély, hogy hogyan és miért.