Anyaotthonba látogattak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Ennek apropóján ismét felmerült, hogy Csősz Boginak miért nincsen gyereke, és az is, hogy mit gondol a jótékonykodásról. 

"Sokan úgy gondolkodnak, hogy miért nem használom ki egy ilyen gazdag férjnél, hogy nagylelkű, és miért nem szülök neki gyerekeket. Én azt gondolom, hogy a férjemmel való kapcsolatom elsősorban nem tartozik senkire, másodsorban nem azért jött létre, hogy szüljek neki, és ezzel megfogjam, hanem mert egymásba szerettünk, és a kapcsolatunk nagyon jól működik gyerek nélkül is, mindketten szeretünk dolgozni, utazni, élményeket gyűjteni, és nagyon jól érezzük magunkat egymással! Én, amíg a karrieremben nem teljesedem ki, addig úgy érzem, hogy nem tudnék jó anya lenni ennyi munka és utazás mellett, a férjem pedig ezt elfogadta, soha nem erőltette a gyerekkérdést. Az elmúlt 10 évben talán egyszer beszéltünk róla, teljesen rám bízta ezt a dolgot. Boldogok vagyunk együtt, az is lehet, hogy később lesz gyerekünk, az is, hogy nem, de szeretjük a gyerekeket, több gyerekekkel kapcsolatos kezdeményezést támogatunk" - idézi Bogit az nlcafe

„Ezzel kapcsolatban sokat tanultam a törököktől, hogy mindenkinek a maga szintjén kell segíteni. Van egy belső indíttatásom is, mert én magam is elmenekültem otthonról nagyon korán, az életemet pedig egyedül irányítottam fiatal nőként. Könyvtárakban éltem az életemet, ott tudtam álmodni a könyvek között. Ha valakinek tudok segíteni, hogy jobb legyen akár egy napja, akkor megteszem, mert az egykor nekem is sokat segített volna. A gyerekeknek biztonság kell, és ha az édesanyjuk áll ott mellettük, akkor az anyákat kell támogatni, ahogy csak tudjuk" - tette hozzá. 

Csősz Bogi arról is beszélt, hogy fontos lenne, hogy a nők jobban összetartsanak, jobb kommunikáció legyen gyerekes és gyermektelen nők között, és ugyanúgy támogassák azokat is, akik nem akarnak szülni, mint azokat, akik anyák akarnak lenni. 

„Éreztem, hogy az anyaotthonban egy hullámhosszon vagyunk, viszont a jótékonykodás nem egy verseny, ahol egymást kell lekörözni. Egy ilyen helyen bármi megtörténhet, van, aki elsírja magát, van, aki sokat nevet a gyerekekkel, anyákkal, és van, aki szóhoz sem tud jutni, csak egyszerűen még többet akar adakozni. A jótékonykodás egy személyes élmény, csak önmagunkról szól, ebben a témában nem lehet ítélkezni senkiről, hogy hogyan reagál egy ilyen helyzetben, hiszen otthonról mind-mind más múltat hozunk" - mondta.