Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedett

Forrás: -- -
hegymászó hegymászás baleset Himalája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra.

A sportoló egy 15 fős expedícióval együtt indult a Himalájára, de a szél lefújta a sátrát a mintegy 6100 méteres magasból, a mentők már csak a holttestét találták meg - írja az ndtv.com nyomán a Ripost.

Forrás: --

Fehérneműs fotói miatt rúgták ki Bailey Davis pompomlánythttp://www.life.hu/news/20180501-fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-bailey-davist-pompomlanyt.htmlKirúgták a New Orleans Saints amerikaifutball-csapatának pomponlányai közül a 22 éves Bailey Davist. Azzal indokolták, hogy egy megosztott fotóján fehérneműben szerepel és az arckifejezése sem megfelelő. NewsOrigoViharokra számíthatunk szerdátólhttp://www.life.hu/news/20180501-viharokra-szamithatunk-szerdatol-idojaras.htmlA meleg marad, de még gyakoribbak lesznek a felhőszakadások. News--Elhunyt az Újpest fiatal focistája, Molnár Emánuel Erikhttp://www.life.hu/news/20180430-elhunyt-az-ujpest-ifju-focistaja-molnar-emanuel-erik.htmlTragikus hirtelenséggel életét vesztette Molnár Emánuel Erik, az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves játékosa. NewsThinkstockÖrömlányé volt a Fertő-tóban talált holttest: sikerült azonosítanihttp://www.life.hu/news/20180430-oromlanye-volt-a-ferto-toban-talalt-holttest-sikerult-azonositani.htmlEgy ideig azt hihették VV Fannié lehet a Fertő-tóban talált holttest, de azóta kiderült: egy örömlány halt meg, valószínűleg szexjáték közben. News--Hétfőn is viharokra számíthatunk, a hőmérséklet 30 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180430-hetfon-is-viharokra-szamithatunk-a-homerseklet-30-fok-is-lehet-idojaras.htmlHétfőn is többfelé kialakulhatnak záporok, de emellett meleg lesz, helyenként 30 fok is várható. News--Hatalmas jégeső pusztított az ország középső részénhttp://www.life.hu/news/20180429-hatalmas-jegeso-pusztitott-az-orszag-kozepso-reszen-vasarnap-este.htmlAz ország több pontján - főleg a középső részen, a Duna mentén - hatalmas, 2-3 centis jég esett és verte el a növényeket. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.