Jackie Chan lánya, Etta Ng barátnőjével együtt hajléktalan lett. A híd alatt alszanak, és azt állítják, senki sem segít rajtuk.

Jackie Chan lánya, Etta Ng tavaly szeptemberben, az Instagramon közölte, hogy leszbikus, de úgy tűnik, hogy sem a szülei, sem a barátai nem fogadták túl jól a hírt. Egy a YouTube-ra feltöltött videó szerint ugyanis Etta és barátnője, Andi Autumn hajléktalanná váltak. A pár a felvételen elmondta, a híd alatt alszanak, és senki nem tud rajtuk segíteni.

Jackie Chan lánya barátnőjével együtt hajléktalan lettForrás: Instagram/Stolenmilktea

Már egy hónapja hajléktalanok vagyunk a homofób szüleink miatt. A híd alatt és más helyeken aludtunk" – mondták hozzátéve, nem tudják, hogy mit is csináljanak, és nem értik, miért nem tud senki sem segíteni.

Habár Jackie Channek őrületesen sok pénze van, a 64 éves sztár soha nem foglalkozott a lányával. Etta egyszer így nyilatkozott róla: „Ő nem az apám. Nincsenek érzéseim felé. Ő a biológiai apám, de nem része az életemnek" – mondta a lány, aki egy rövid románcból született, amely annak idején a színész és Elaine Ng színésznő között szövődött - írja a Page Six