Majka és Tilla miatt állt a Bezár a bazár! forgatása: nevetőgörcsöt kaptak

BEZÁR A BAZÁR! Tilla nevetés Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Tilla besokalltak a Bezár a bazár! forgatásán: olyan fáradtak voltak, hogy nevetőgörcsöt kaptak. Ők nem tudták abbahagyni a viháncolást, így a forgatással kellett leállni. 

Tilla és Majka összeszokott párosként vezetik a Bezár a bazár! című show-t, ám úgy tűnik, hogy mindenre ők sem tudtak felkészülni. Egy alkalommal ugyanis képtelenek voltak tovább folytatni a műsort, le kellett állni az egész forgatással, méghozzá azért, mert a két műsorvezető nevetőgörcsöt kapott.

Majka és Tilla miatt állt a Bezár a bazár! forgatása Forrás: TV2

Tilla egyszerűen nem tudta elmondani a két versenyzőnek a szabályokat, egyszer az zavarta, hogy Majka csipkedi, máskor pedig az, hogy simogatja. Ezek után hol az egyiküket, hol pedig a másikukat fogta el a nevetés, egy mondatukat sem tudták befejezni, miközben a két izguló versenyző arra várt, hogy elkezdhessék a játékot. Végül inkább leálltak egy picit a forgatással, hogy Majka és Tilla összeszedhessék magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.