Pintér Tibor úgy érzi, eljött a generációváltás ideje

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
színház színész generációváltás visszavonulás Pintér Tibor utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor ugyan sok időt és energiát fordít arra, hogy fiatalos maradjon belátta, nem játszhatja örökké ő a macsó szerepeket: ideje átadni a stafétát. 

Pintér Tibor mindent megtesz az öregedés ellen, folyamatos azon dolgozik, hogy teste 40-en túl is tökéletes legyen, ráadásul párja is igen fiatal, Frida még csak most fog érettségizni. A színésznek azonban be kell látnia, nem játszhatja darabjaiban örökké a szívtiprót, előbb-utóbb át kell adnia ezeket a szerepeket az ifjú titánoknak. Most a Blikknek elárulta, kész meghozni ezt a döntést.

Büszke vagyok arra a csapatra, amelyiket én fedeztem fel. Sok tehetséges fiatal van közöttük, szeretném, ha a közönség is jobban megismerné őket. Ráadásul 44 évesen be kell látnom, az én színművész létemben is eljött a generációváltás, nem tudok már fiatal Rómeót, Lúdas Matyit vagy Disney herceget játszani, maximum ezek apját" – mesélte a lapnak.

Pintér Tibor kész visszavonulni Forrás: Pintér Tibor / Facebook

Pintár Tibor hozzátette, már azt is tudja, kik lennének megfelelőek arra, hogy őt pótolják.

A társulat vezetőjeként megtehetem, hogy változtatok a szereposztáson, így több főszerepet kap ezentúl Mohácsi Márk, például a Kincsemben is ő lesz a szerelmes. Sőt, szeretek előre gondolkodni, így már a Márkot követő generáció is megvan: a fiamat, Mátét is érdekli ez a világ, ráadásul nagyon hasonlít rám. Megteremtettem az utódom!" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.