Berki Krisztián és Ambrus Attila közösen vágtak bele a TV2 sikerprodukciójába, az Ázsia Expresszbe, amit végül meg is nyertek. A nem mindennapi páros a kalandról egy könyvet is írt, amivel már most óriási összegeket kerestek.

Egy speciális szerződést között a kiadóval Berki és Ambrus, ami által a két rosszfiú alaposan kitömheti a zsebeit. Az első nyomtatásban ötezer könyvet készítettek, ami mind egy szálig elfogyott, így a 3990 forintos darabszám mellett a showman és Viszkis több mint húszmilliót tehetnek zsebre. Állítólag már az újranyomtatásról is beszélnek. 

Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expressz alattForrás: TV2

"Nem lep meg, hogy ennyire viszik. Nagyon örülök az extra bevételnek és annak, hogy az emberek szívesen olvassák a könyvünket Ambrussal" - reagált a Blikk megkeresésére Berki, aki a kiadóval kötött szerződési feltételekről azonban nem kívánt beszélni.

A kiadó munkatársa azonban elárulta, hogy valóban egy igen speciális szerződést sikerült aláírniuk, ami mindkét fél számára előnyös:

"Speciális szerződést kötött a kiadó a szerzőkkel, ami mindkét fél számára előnyös. A jelek azt mutatják, jó döntés született, a visszajelzések alapján Berkiék hozzák a várt eladást."