Megyeri Csilla úgy véli, előző életében kutya volt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
kutya Megyeri Csilla rusnyázó előző élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla ezúttal előző életéről mesélt.

A Nagy Duettből kiesett Megyeri Csilla a Blikknek mesélte el,hogy imádja a kutyákat és úgy véli, szerinte előző életében ő is négylábú volt.

Megyeri Csilla Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Ha bármi lehetnék, kutya szeretnék lenni. Előző életemben szerintem én kutyus voltam, ugyanis ha meglátok egy kóborkutyust vagy egy elesett kutyát, akkor mindig összerándul a szívem, és megsajnálom és azonnal rohanok a boltba, vagy ami a közelben van és megetetem"

Szülés után két héttel Miamiba utazott Vasvári Vivien: bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-szules-utan-ket-hettel-miamiba-utazott-vasvari-vivien-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlÍgy fest szülés után két héttel Vasvári Vivien, aki máris Miamiba utazott családjával. TV + Sztárok--Nánási Mici anyák napján ünnepli a szülinapját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-nanasi-mici-anyak-napjan-unnepli-a-szulinapjat-foto.htmlMa van Nánási Mici, Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermekének szülinapja. A jeles nap éppen anyák napjára esik, Nóri megható szavakkal köszöntötte kislányát.TV + SztárokOrigoJoshi Bharatot mélyen megérinti vendégei élete: így vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-joshi-bharatot-melyen-megerinti-vendegei-elete.htmlJoshi Bharat sztárvendégeivel azok élettörténetéről beszélget és nagyon meghatják a hallottak. Erről vallott.TV + Sztárok--Apró bikiniben mutatta meg testét Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-apro-bikiniben-mutatta-meg-testet-tucsi-foto.htmlTücsi és párja, Sofron István épp a napfényes Balin romantikáznak, ahonnan természetesen naponta posztolnak is a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÍgy lepte meg Eva Longoriát szerelme a babaváró bulin: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-lepte-meg-eva-longoriat-szerelme-a-babavaro-bulin-video.htmlA közelmúltban tartotta babaváró buliját Eva Longoria, akit a férje egy cuki meglepetéssel ajándékozott meg. A színésznő nagyon meghatódott.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szívszaggató sorokkal emlékezett 8 évvel ezelőtt eltávozott édesanyjára, anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-emlekezik-edesanyjara-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia sajgó szívvel emlékezett meg édesanyjáról anyák napján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.