Görög Zita rengeteget dolgozik, de a hónap végén abbahagyja a munkát és csakis magára és születendő babájára koncentrál.

Még várandósan is rengeteget dolgozik Görög Zita, előfordul, hogy a nap 16 órájában talpon van. Nincs ideje pihenni, ügyeket intéz, forgat és a gyerekeit viszi edzésre. A modell a Borsnak azért bevallotta, harmadik terhességét már nehezebben viseli, ezért úgy tervezi, több időt szán majd magára és születendő babájára.

Görög Zita ezentúl csak a születendő babájára koncentrálForrás: Pannontej

Tudomásul kell venni, hogy a test nem fiatalodik, bármennyire is odafigyel az ember az egészségére. Tinédzserkorom óta tudatosan étkezem, és rendszeresen mozgok, modellként ez persze alapvetés, de ha más hivatást választottam volna, akkor is ragaszkodnék ehhez az életformához. A babavárás mindössze annyiban befolyásolja ezt, hogy most egy picit jobban oda kell figyelnem magamra." – mesélte Zita a lapnak, majd hozzátette, a hónap végén tényleg abbahagyja a munkát és egy időre eltűnik a képernyőről is. „Ez a hónapom még nagyon húzós, heti három forgatásom van, de május végén leállok, és csak a babára koncentrálok. Egy picit azért dolgozom is, fiatal tehetségeket castingolok. Ez a munka kevesebb fizikai terheléssel jár, és feltölt érzelmileg."