Megmentette egy néző életét Peller Károly: színházi előadás közben lett rosszul a férfi

életmentés Operettszínház Peller Károly fuldoklás néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház pénteki Mágnás Miska előadásán rosszul lett egy néző a nézőtéren, ezért a színpadon játszó Peller Károly félbeszakította az előadást.

Peller Károly ezúttal nem foglalkozott azzal a szabállyal, hogy egy színész a színpadon sosem eshet ki szerepéből. Mivel érzékelte, hogy valami nagy baj történik a nézőtéren, félbeszakította az előadást, pontosabban a Mágnás Miskát, hogy orvost találjon.

Peller Károly megmentette egy néző életét Forrás: Videa
Sokkot kapott: leégették Tápai Szabina hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sokkot-kapott-leegettek-tapai-szabina-hajat.htmlMinden nő rémálma az, ami A Nagy Duett szereplőjével, a kézilabdázó Tápai Szabinával történt. TV + Sztárok--Andy Vajnának nagyon hiányzik a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-andy-vajnanak-nagyon-hianyzik-a-felesege.htmlA Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.TV + Sztárok--Tóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andi-es-rippel-feri-esett-ki-a-nagy-duett-mai-elo-adasabol.htmlA Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább. TV + SztárokOrigoKasza Tibi a kórházban köszöntötte ma édesanyját: élő adásban, megrendülve mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kasza-tibi-a-korhazban-koszontotte-ma-edesanyjat-elo-adasban-megrendulve-meselt-rola.htmlKasza Tibi bohóc oldalát nap mint nap láthatjuk, ám mély érzéseiről csak ritkán mesél.TV + SztárokOrigoBalázs Andi és Horváth Tamás édesanyjuknak énekeltek, akik már nem lehetnek velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-balazs-andi-es-horvath-tamas-edesanyjuknak-enekeltek.htmlHorváth Tamás és Balázs Andi is elvesztették az édesanyjukat, így az anyák napi adásban nekik énekeltek. TV + SztárokOrigoTóth Andiról leesett a szoknya a Nagy Duettes szereplése alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andirol-leesett-a-szoknya-nagy-duettes-szereplese-alatt.htmlTóth Andi és Rippel Feri produkciója alatt kínos dolog történt: Andiról leesett a szoknya és bugyiban csinálta végig a szereplésüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.