Ashley Graham lógó melleit mutogatta Insta-videójában: fotó

mell videó Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham a világ leghíresebb plus size modellje. A kerekded idomairól elhíresült sztár mindig szexi összeállításokban szerepel, kivéve most: ezúttal hatalmas, lógó melleit lóbálta videójában. Miért?

Nem tudni, miért érezte úgy Ashley Graham, hogy hatalmas, lógó melleit lóbálja legújabb videójában, de megtette. Nem nyújtott túl szép látványt.

Ashley Graham, mellek Forrás: Insta Story
Cinthya Dictator úgy néz ki, mint egy zombi: rajongói kiborultakhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-cinthya-dictator-ugy-nez-ki-mint-egy-zombi.htmlCinthya Dictator ismét sokkolta követői közösségi oldalán: zombivá maszkírozott fotóját töltötte fel.TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigoSztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáighttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sztarok-akik-tuleltek-a-rakot-robert-de-nirotol-rabakozi-andreaig.htmlNagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. TV + SztárokOrigoMindenkit meglepett: titokban házasodott meg a Halott Pénz énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-mindenkit-meglepett-titokban-hazasodott-meg-a-halott-penz-enekese.htmlTitokban vette feleségül szerelmét Járai Márk, a Halott Pénz énekese.TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázst villantott Nádai Anikó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-hatalmas-dekoltazst-villantott-nadai-aniko-foto.htmlNádai Anikó már forgatja az Anikó Show legújabb évadát, felvétel előtt pedig még gyorsan szelifzett egyet – persze úgy, hogy a dekoltázsa is jól látszódjon a képen. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert a Facebookon ment neki Vágó Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-puzser-robert-a-facebookon-ment-neki-vago-istvannak-botrany.htmlPuzsér Róbert ezúttal Vágó Istvánba kötött bele. Úgy véli, az egykori kvízmester semmit nem tett le az asztalra, vetélkedőműsoraiban csak felolvasta a válaszokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.