Gregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk.

Gregor Bernadett jó pár kapcsolaton és házasságon túl van már, a mostaniról azonban nem sokszor nyilatkozott. A színésznő 2014 óta Szarvas Attila felesége, hamarosan a negyedik évfordulójukat ünneplik, és köszönik szépen, nagyon boldogok. Gregor Bernadett úgy érzi, hogy Attila mellett lett igazán teljes az élete, és habár közös gyermekük nem születhetett, így is remekül működik a kapcsolatuk.

Ilyen Gregor Bernadett házasságaForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"El kellett fogadnunk, hogy ez nem adatik meg nekünk. Egy darabig szomorú voltam amiatt, hogy nem lesz közös gyerekünk, de valamiért így kellett lennie. Szerencsére a döntésünk nem ment a kapcsolatunk rovására. Mi ugyanis boldogok vagyunk így is! Soha nem éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak, mint az elmúlt négy évben. Voltak rossz kapcsolataim, amikért hiába küzdöttem, nem működtek. Aztán jött Attila, és ő kárpótolt azokért az évekért" - vallotta be a Ripostnak Berni. Hozzátette, az sem zavarja őket, hogy közös munkahelyük miatt egész nap együtt vannak. "Ez azért alakult így, mert mi előbb kollégák voltunk, és csak aztán szerettünk egymásba. Kifejezetten jó, hogy otthon mindent meg tudunk beszélni. Sokat tanulunk egymástól, és mindenben támogatjuk a másikat. Egyenrangú partnerek vagyunk, amit régen éreztem egy kapcsolatban. Még a macskákat is megszerettettem Attilával, meg azt is, hogy nálam mindig több négylábú él. Nem kérdés, hogy valóban ő életem párja" - árulta el a színésznő.