Hódi Pamela édesanyjával volt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor vendége, a játék alatt pedig kiderült, hogy mikor vesztette el ártatlanságát a celeb.

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban nem maradnak titkok, sokszor azokra a dolgokra is fény derül, melyeket a celebek szeretnének eltitkolni. Hódi Pamela esetében sem történt ez másként, bár ezúttal ő maga volt az, aki kikotyogta intim titkát, vagyis azt, hogy mikor vesztette el a szüzességét! A kérdés ráadásul nem is erre vonatkozott.

Vajon Hódi Pamela tényleg húsvétkor vesztette el a szüzességét?"Forrás: Hódi Pamela / Insta "

Arra voltak kíváncsiak a műsorban, hogy miért nem vette fel a telefont egy szilveszter éjjelén Pamela az édesanyjának. A lehetséges válaszok között pedig ott volt az is, hogy azért, mert éppen akkor vesztette el a szüzességét. Azt azonban gyorsan megtudhattuk, hogy nem ez a helyes megoldás, ugyanis Pamela kikotyogta, hogy az bizony egy húsvétkor történt. Aztán viszont gyorsan hozzátette, hogy viccelt, így nem tudni, hogy valóban máskor történt az eset, vagy csak megbánta, hogy kitárulkozott, és így próbálta visszacsinálni.