Hosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat.

Mint arról már beszámoltunk, júniusban újra versenyez Hosszú Katinka. Az úszónő egy magánéleti válság miatt tartott egy hosszabb szünetet, ám úgy tűnik, férjével, Shane Tusuppal rendeződtek a dolgaik és pár hete újra kemény edzésbe fogtak. Az eredmény meg is látszik, Katinka friss fotóin nagyon vékony és csupa izom. Ő maga is úgy véli, újra jó formában van és ráfért egy kis pihenés is.

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Edzéssel is ünnepeltünk Thanks for the birthday wishes! Celebrated with some swimming

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Úgy érzem, hogy fizikálisan és mentálisan is szükségem volt erre a szünetre. Bár nem egy előre tervezett, nagyon vidám szünetről volt szó, de attól függetlenül jókor jött. Maga az időzítés is szerencsés, hisz Eb-év van, és visszaállva az edzésbe, érzem, hogy ez most nagyon kellett. Számomra is hihetetlen, milyen gyorsan visszaálltam! Pár hét után gyakorlatilag olyan szinten érzem magam, mint voltam. A felszedett kilókat is pillanatok alatt ledobtam magamról. Őszintén szólva meglepett, hogy ilyen gyorsan sikerült visszarázódnom! Kellemes csalódás volt, mert felkészültem arra, hogy nagyon nehézkes lesz a visszaállás, a formába hozás, hogy bírjam ugyanúgy, mint korábban, és nem. Nagyon gyorsan sikerült! Lehet, hogy pont azért, mert már kellett a pihenés! Annyit dolgoztam az elmúlt öt évben, hogy erre a pihenésre szüksége volt a szervezetemnek" – nyilatkozta Katinka a Huaweinek.