Nehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót.

Danny DeVito

Danny DeVitoForrás: AFP/Tolga Akmen

Mielőtt befutott volna a színész, igen bizarr foglalkozása volt. Habár már egészen fiatalon rájött, van tehetsége a színészethez, mégis kozmetikusnak tanult. Előbb nővére szalonjában helyezkedett el, később pedig azzal kereste a kenyerét, hogy az elhunyt hölgyek haját csinosította ki utolsó útjukra. Később mégis visszatért inkább a színészethez.

Christopher Walken

Christopher WalkenForrás: AFP/2018 Getty Images/Cindy Ord

Az Oscar-díjas amerikai színész kezdetben bármilyen munkát elvállalt, mint ahogy a legtöbb sztár. Ugyan édesanyja korán észrevette, hogy tehetség lakozik benne, és nem is hagyta elkallódni, 16 évesen mégis sikerült egy nagyon érdekes munkahelyre szert tennie. A helyi cirkuszban lett az oroszlánszelídítő segédje, és nagyon élvezte a munkát. Valószínűleg azonban a filmes szerepeit jobban szerette.

Brad Pitt

Brad PittForrás: Getty Images

A hihetetlenül sármos színész első foglalkozása nem épített a megjelenésére. A ma már Oscar-díjas művész egykor egy étterem kabalaállataként kereste a betevőt, ami azt jelentette, hogy csirkejelmezben hirdette a finom ételeket Hollywoodban.

George Clooney

George ClooneyForrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

A filmsztárnak sem jött könnyen a siker, de addig is ennie kellett valamit, így hát nem nagyon tudott válogatni. Több különös munkahelye is volt a sztárnak, mielőtt sikerült volna áttörnie. A többi között árult női cipőket, biztosításokkal házalt, építkezéseken is dolgozott, de még dohányt is vágott, ha szükség volt rá.

Channing Tatum  

Talán Channing Tatum volt az egyetlen, aki az előző foglalkozásában tanultakat is tudta hasznosítani a filmvásznon. Számára ugyanis a Step Up hozta el az áttörést, amelyben fontos a kidolgozott felsőtest és a mozgás is, a színész pedig éppen ebből élt azelőtt, ugyanis sztriptíztáncosként dolgozott!