Kísérteties videót rögzített egy angliai család az otthonukban folyó bizarr dolgokról. A biztonsági kamerák által felvett különös események meggyőzték a családot arról, hogy házukban valahol egy átjáró van a túlvilágba.

Hátborzongató dolgok történnek az angliai család otthonában, a rémisztő eseményekről bizonyítéka is van a családnak: biztonsági kamerák rögzítették az eseteket. Robert és Pauline fiukkal együtt évek óta élnek a gravesendi házukban, de látogatók nem szívesen mennek hozzájuk a sok furcsaság miatt, ami ott történik. A férj szerint ő a paranormális események középpontja, ás úgy gondolja, az ő hálószobájában lehet egy átjáró a túlvilágra.

A pár rengeteg furcsa incidensről számolt be, például a magától mozgó bögréről és a repülő gumikesztyűről. A videókon az is jól látszik, hogy az ajtók maguktól nyílnak és csukódnak. Az apa állítja, többször látta is a démont.

Háromszor láttam is az árnyékot a házban, de mindig megpróbált elbújni előlem, amikor csak észrevettem. Egy alkalommal a lépcsőn mentem lefelé, és éreztem, hogy valami van a hátam mögött, megfordultam és megláttam. Ez egészen biztosan nem az én árnyékom, de nem tudnám meghatározni, mi lehet, egy fekete massza" - mondta az apa, aki sokszor fél az otthonukban.