Angliában látták a rejtélyes Nagylábút

Anglia jeti gorilla szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először Angliában is látták a Nagylábút. A jetiszerű lényt eddig csak Észak-Amerikában sikerült lefotózni.

Hatalmas rejtély övezi a „Bigfoot", azaz a Nagylábú kilétét. A leginkább gorillához hasonló lényt korábban csak Észak-Amerikában látták, de most egy brit férfi állítja, Angliában, a vonaton ülve, a távolban sikerült őt megpillantania.

Körülbelül 10-12-en ülhettünk a vasúti kocsiban. Évek óta nem ültem vonaton, így örömmel néztem ki az ablakot. Egyszer azonban, Bristoltól nem messze, a távolban megláttam valami furcsát: egy méretes fekete alak hatalmas lépésekkel sétálgatott a mező közepén. Nagyjából 70-100 méterre lehetett tőlünk" – árulta el a Mirrornak a férfi, aki 100 százalékig biztos abban, hogy a Nagylábút látta.

Íme, a Nagylábú egy korábbi felvételen Forrás: YouTube/Top Fives
Túl gyorsan nőtt Mága Zoltán Facebook-tábora, vizsgálódik a GVHhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-tul-gyorsan-nott-maga-zoltan-facebooktabora-vizsgalodik-a-gvh.htmlTúl gyorsan nőtt meg Mága Zoltán Facebook-oldalának követőtábora, így vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal. Mint mondták: ez még nem jelenti azt, hogy a hegedűművész vagy az oldal üzemeltetője biztosan jogsértést követett el.TV + SztárokOrigoRippel Feri reagált Tóth Vera Facebook-bejegyzésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-rippel-feri-reagalt-toth-vera-facebookbejegyzesere.htmlNem eresztette bő lére a magyarázkodást Rippel Feri azzal kapcsolatban, hogy az Inspiráló Nők díjátadó gáláján felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy lefogyasztja őket. A két énekesnő megalázva érezte magát. TV + SztárokOrigoFür Anikónak elkészült második lemezehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-fur-anikonak-elkeszult-masodik-lemeze.htmlFür Anikó jelenleg A Tanár című sorozatban szerepel, de terveiről nem sokat lehetett hallani. Most azonban megtörte a csendet: beszélt arról a kitalált világról, amit alkotott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRippel Feri felajánlotta, hogy lefogyasztja Tóth Verát és Király Lindáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-rippel-feri-felajanlotta-hogy-lefogyasztja-toth-verat-es-kiraly-lindat.htmlAz Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni - mindezt Facebook-bejegyzésében osztotta meg követőivel Tóth Vera. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick még mindig nem dolgozta fel anyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-yvonne-dederick-meg-mindig-nem-dolgozta-fel-anyja-halalat.htmlNem volt egyszerű a csúcsra kerülni Yvonne Dedericknek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Művész édesanyja példájából okulva az üzleti világban próbált szerencsét, az ő korai halálát azonban még mindig nem dolgozta fel. TV + Sztárok--Harry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180511-harry-herceg-tanulhat-vilmos-eksuvo-elotti-nagy-hibajabol-ezt-rontotta-el-a-herceg.htmlVilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.