Sebestyén Balázs elmondta a véleményét az Eurovíziós Dalfesztiválról: szerinte nézhetetlen

vélemény rádió Eurovíziós Dalfesztivál Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs belenézett az Eurovíziós Dalfesztiválba, de már bánja. Finoman szólva nem szórakozott valami jól, szerinte ez a műsor őszintétlen, a dalok pedig giccsesek.

Sebestyén Balázs évek óta először nézett bele az Eurovíziós Dalfesztiválba, a Rádió 1 reggeli műsorában pedig kifejtette véleményét a látottakról. Nem fogta vissza magát a műsorvezető, őszintén elmondta, hogy szerinte ez az egész produkció nézhetetlen. értéktelen pénzszórás.

Sebestyén Balázsnak nem tetszett az Eurovízió Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Unatkozó emberek nézik otthon, és ezért lesz magas a nézettség, illetve összeadódik. egyrészt már bőven nem Eurovízió, merthogy Ausztrália, de tulajdonképpen mindenki benne van. A magyar fiaink nem szerepeltek túl jól szegények pedig kilógtak a mezőnyből" – mondta Balázs, a többiek szerint sem voltak rosszak a magyarok.

Ez egy értelmetlen pénzszórás.

"Ez nem valódi, őszinte szórakoztatás. Népbutító, népölő. Lelket ölő" -

Müller Attila és Larion Zoé tengerimalaca nehezen gyógyulhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-muller-attila-es-larion-zoe-tengerimalaca-nehezen-gyogyul.htmlÚgy tűnik, beteg Larion Zoé és Müller Attila egyik tengerimalaca. Aranyos fotót posztoltak a lábadozó állatról. TV + Sztárok--Harry herceg exe, Chelsy Davy nem kapott meghívást az esküvő utáni fogadásrahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-harry-herceg-exe-chelsy-davy-nem-kapott-meghivast-az-eskuvo-utani-fogadasra.htmlNem kapott meghívást az esküvő utáni, esti exkluzív fogadásra Chelsy Davy, Harry herceg exbarátnője. Azt mondta: próbálta elérni a herceget, de nem válaszolt a hívásaira. TV + Sztárok--A Life.hu olvasói megszavazták: Molnár Andi lett a legszexibb sportolónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-molnar-andi-lett-a-legszexibb-sportolono.htmlTermészetesen a sportolóknál a legfontosabb a teljesítményük, de nem mehetünk el a sikeres magyar lányok szépsége mellett sem. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb. TV + Sztárok--Bódi Sylvi bizarrul zöld arcpakolást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bodi-sylvi-bizarrul-zold-arcpakolast-kapott.htmlMeglepő fotóval szembesültek Bódi Sylvi követői, hiszen olyan fotót posztolt közösségi oldalára, melyen egy rikítóan zöld arcpakolást kentek arcára. TV + Sztárok--Horváth Évát megcsalta egyik exe: egy SMS buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20180514-horvath-evat-megcsalta-egyik-exe-lebuktatta-egy-sms.htmlHorváth Éva megfogadta, hogy soha nem néz bele többé egyik párja teefonjába sem. Egyszer ugyanisk utakodott, és kiderült, hogy a szerelme megcsalja őt. TV + SztárokOrigoÉdesanyja utálja Zimány Linda feltöltött szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-edesanyja-utalja-zimany-linda-feltoltott-szajat.htmlZimány Linda édesanyja nincs a szépészeti beavatkozások ellen, de nem ért mindennel egyet, mait Linda megcsináltatott: a száját például utálja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.