Sebestyén Balázs belenézett az Eurovíziós Dalfesztiválba, de már bánja. Finoman szólva nem szórakozott valami jól, szerinte ez a műsor őszintétlen, a dalok pedig giccsesek.

Sebestyén Balázs évek óta először nézett bele az Eurovíziós Dalfesztiválba, a Rádió 1 reggeli műsorában pedig kifejtette véleményét a látottakról. Nem fogta vissza magát a műsorvezető, őszintén elmondta, hogy szerinte ez az egész produkció nézhetetlen. értéktelen pénzszórás.

Sebestyén Balázsnak nem tetszett az EurovízióFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Unatkozó emberek nézik otthon, és ezért lesz magas a nézettség, illetve összeadódik. egyrészt már bőven nem Eurovízió, merthogy Ausztrália, de tulajdonképpen mindenki benne van. A magyar fiaink nem szerepeltek túl jól szegények pedig kilógtak a mezőnyből" – mondta Balázs, a többiek szerint sem voltak rosszak a magyarok. „Én egy társaságban voltam, és úgy döntöttünk, hogy nézzünk Eurovíziót, nagyon régóta nem láttam. (...) Felfoghatatlanul sz*r. Nincsenek rá jelzők. Most nem a magyarokról beszélek, döntőbe jutottak, elképesztő. Az, hogy sehonnan nem jön és sehova nem tart, az egy gyenge jelző. Ebben a műsorban mindenki hazudik. Ebben a műsorban egy őszinte mozdulata nincsen senkinek. Hazudnak a műsorvezetők, rettenetesen álságosak. Műnevetések, előre megírt poénok, rettenetesen borzalmas dalok. Nemhogy nem slágeresek, mintha direkt arra írnák, hogy legyen rossz. Szerintem van 3-4 Eurovízió-dalszerző, aki minden országba bérdolgozik, és mindenkinek megírja a dalt. Mindegyik dal ugyanolyan, ez az izraeli kiscsaj egy kicsit legalább más volt. (...) Legalább úgy volt valamilyen, hogy egy kicsit vicces volt. (...) Ez egy értelmetlen pénzszórás. Akkor találjunk ennek az összegnek valamit, és találjunk ki belőle valami jót" - akadt ki Balázs, hozzátette, nem tudja, kik nézik ezt a műsort. "Ez nem valódi, őszinte szórakoztatás. Népbutító, népölő. Lelket ölő" - mondta még Balázs a produkcióról.