A Fertő tavi áldozat édesanyja a munkahelyén értesült arról, hogy a lányát meggyilkolták. 

A Fertő tóban megtalált maradványokat sikerült azonosítani, bár nem volt könnyű dolga a rendőrségnek. Végül mégis kiderült, hogy egy magyar nőt gyilkolt meg a pszichopata osztrák Alfred U., aki rengeteg bűntényt elkövetett már ezelőtt is. Az áldozat, Zsuzsa édesanyja a munkahelyén tudta meg, hogy meggyilkolták a lányát.

A Fertő tóban talált maradványokat sikerült azonosítania a rendőröknekForrás: AFP

"Éppen a munkahelyem voltam, amikor felhívott egy rendőr és mondta, hogy találkozni szeretne velem. A nyomozó elmondta, hogy Zsuzsikám már nem él, mert egy férfi megölte" - nyilatkozta a Blikknek a nő, aki márciusban beszélt utoljára lányával. Miután megtudta, hogy gyermeke meghalt, teljesen összeomlott. 

"Nehéz felfogni, hogy soha többé nem látjuk. Nem értem, hogy egy ilyen embert, mint a gyilkosa, hogyan engedhettek ki azok után, amit korábban tett. Hogyan ítélhették úgy a szakemberek, hogy szabadon kószálhat? A szemébe akarok nézni annak az embernek, kint akarok lenni a tárgyalásán! Ha szemtől szembe lehetnék vele, még az üvegfal sem állíthatna meg!" - mondta az anya a Borsnak.