Hasi fájdalom miatt riasztotta a baranyai lány a mentőket, akik nagyon meglepődtek, amikor megkezdték a beteg ellátását: kiderült, hogy

A baranyai lány hasfájás miatt kérte a mentők segítségét, akik igencsak meglepődtek, amikor kiérkeztek a fiatalhoz. Kiderült, hogy a lány előző nap a háziorvosát is felkereste ugyanezzel a problémával, de hiába, azóta sem enyhültek a tünetei. A mentősök persze nem ezen döbbentek meg, hanem azon, hogy vizsgálat közben a lány életet adott újszülött gyermekének.

A mentőknek újra kellett élesztenie a babát - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Mint kiderült, fogalma sem volt róla, hogy áldott állapotban volt az elmúlt hónapokban. A sokat látott mentőápolónak szinte megdöbbenni sem volt ideje, hisz a baba nem sírt fel. A mentők azonnal megkezdték az újraélesztését és körülbelül fél perccel később a baba megmozdult, levegőt vett és hangosan sírni kezdett. Az anyát - aki nem tudta, hogy terhes mentőhelikopter - az újszülöttet pedig koraszülött mentőegység szállította ellátás után kórházba. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, Bajtársainknak gratulálunk!" – írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.