VV Aureliót emberrablással vádolják, folyik a vizsgálat

Forrás: RTL II -
emberrablás Való Világ VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly 180 ezer forintot loptak el VV Aureliótól, aki mint kiderült, igen drasztikus módszerrel akarta visszaszerezni a pénzét...

Néhány hónappal ezelőtt 180 ezer forintot loptak el VV Aureliótól. Akkor az egykori Való Világ győztes közösségi oldalán dühöngött:

"Budos k*rv* Élet! Az van hogy aki ki vette a kabátomból vagy "megtalálta" a 180 valahány ezer Ft-om igen, szásznyolcvanezer a Cashbárba sejtem azt is hogy ki volt legyen boldog es költse Életre.Érdekes hogy Pesten ez sose történik meg velem..Ez van?! Sprite..."

Aurelio Forrás: RTL II

Ám mint kiderült nem nyugodott bele a lopásba a celeb, saját kezébe vette a dolgot és a Story Magazin cikkje szerint elrabolta az elkövetőt. Ezt egy Baja melletti falu kocsmárosa mesélte a lapnak.

"Kocsikkal, késekkel, valaki még azt is mondja, vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszr folpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova" - mesélte az informátor, majd az is kiderült, hogy az elvitt férfi csak két nappal később került elő. A rendőrség nyomoz, az ügyészség is megerősítette: VV Aureliót emberrablással gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.