Berki Krisztián közösségi oldalán osztott meg egy édes pillanatot: Mazsi éppen kirúzsozza Natit. Egyes kommentelők szerint azonban nem olyan ártatlen ez a cselekedet!

Berki Krisztián barátnője, Mazsi egy leheletnyi rúzst tett Nati szájára, és elszabadult a pokol. Az erről készült képet megosztotta Krisztián a közösségi oldalain, a kommentelők pedig nem bírtak magukkal. Egyesek úgy vélik, egy ilyen kislányt bűn sminkelni.

Berki Krisztián lányával és barátnőjévelForrás: Instagram/Katona Renáta

„A természetesség a legszebb ilyen korban, nem pedig a maszk, amit rákennek. És tökmindegy, hogy az 600 réteg, vagy csak 1! De ez csak az en véleményem..." – írta az egyik kommentelő, akivel sokan egyetértettek.

„Persze, szerintem se kéne, de ez az ő dolguk" – fejtette ki a véleményét egy másik.

„Én tudom, hogy mi a pedofília, és ha te hagyod, hogy a kiskorú gyermeked a nyilvánosság előtt sminkeljék, vagy úgy öltöztessék fel, mint egy felnőtt nőt, te magad teszed ki a saját gyermeked a pedofilok játékszereinek egy mocskos úton!!" – írta egy nő egy olyan hozzászólónak címezve, aki szerint nincs semmi különös egy kislány kirúzsozásában.

„Ő egy kislány, ha már most elkezdik festeni, tönkreteszik a szép kis bőrét" – vélekedik egy kommentelő.

"Minek kell kikenni? Egy kisgyerek természetesen a legszebb. Arról nem beszélve, hogy egymás után kenegeti. Nincs szüksége a másik nyálára.... herpeszt is összeszedhet..." - írta egy hozzászóló

"Már mindegy neki! Nincs egy nap, hogy ne mutogassák valahol! Ez az élete. Sajnos nem ő választotta. Így döntöttek a szülei" - vélekedik egy másik.

"Ez a nő magát sem tudja sminkelni, honnan tudná, mi áll jól a gyereknek?" - osztotta meg véleményét egy kommentelő. 

"Idióták haaáát ez nagyon kell szegény kislánynak!!! A lelkét, azt kellene ápolni!!! Nem normálisak!!!!
Mindazok a nők, akik helyeslik a kiskorú gyermekük kirúzsozását a nyilvánosság előtt, tálcán kínálják gyermeküket a beteg pedofiloknak" - írta még egy másik hozzászóló.