Egy napot sem volt boldog életében a 128 éves asszony

Forrás: Sputnik/RIA/Zarnaevsaid -
boldogság Szibéria idős kor nyugdíj legöregebb Sztálin öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint életében egyetlen napot sem volt boldog a világ legöregebb asszonya, a 128 éves Koku Istambulova. Túlélte összes gyermekét, szibériai száműzetésben is élt, azt mondja, hogy a hosszú életnek nincs különösebb titka, Isten akartának véli. 

"Egyetlen boldog napom sem volt az életemben. Mindigis dolgoztam, ástam a kertet" - idézi a Mirror a világ legidősebb asszonyának, a 128 éves Koku Istambulova. Az Oroszországban, Chechnyában élő nő túlélte összes gyermekét, utolsó gyermeke, Tamara 5 évvel ezelőtt halt meg 104 éves korában.

Istambulova 1889-ben született, azt mondja, hogy a hosszú életnek nincs különösebb titka, Isten akaratának véli. De azt is leszögezi: számára ez nem Isten ajándéka. Száműzetésben is élt Szibériában, azt mondja, ha választhatna, inkább meghalt volna fiatalon.

Gyermekei sem élnek már Forrás: Sputnik/RIA/Zarnaevsaid

Vekerdy Tamás is elmondta a véleményét a szurikáta-ügyrőlhttp://www.life.hu/news/20180518-vekerdy-tamas-is-elmondta-a-velemenyet-a-szurikataugyrol.htmlNagy port kavart a Kecskeméti Vadasparkban elpusztult szurikáta története, ez az ügy napok óta tartja lázban az internet népét. Vekerdy Tamás pszichológust is megkérdezték erről. Íme, a véleménye. News--Exe robbanthatta fel a kaliforniai magyar kozmetikusthttp://www.life.hu/news/20180518-volt-szerelme-robbanthatta-fel-a-kaliforniai-magyar-kozmetikust.htmlSaját szépségszalonjában robbantották fel az évek óta Kaliforniában élő magyar nőt, K. Ildikót. A köztiszteletben álló kozmetikust valószínűleg volt szerelme robbantotta fel. Az FBI nyomoz az ügyben, kihallgatták Ildikó férjét és a Long Beachen élő Stephen Bealt is, akivel a nő találkozgatott. NewsOrigoIdőjárás: napsütéses, de többször esős idő várható a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180518-idojaras-napsuteses-de-tobbszor-esos-ido-varhato-a-hosszu-hetvegen.htmlSok lesz a napsütés, de többször várható zápor, helyenként zivatar is a hosszú hétvégén. A hőmérséklet-maximumok továbbra is 20-25 fok körül alakulnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.NewsOrigoFelneveli gyermekét a baranyi lány, aki nem tudta, hogy terheshttp://www.life.hu/news/20180517-felneveli-gyermeket-a-baranyi-lany-aki-nem-tudta-hogy-terhes.htmlHasi fájdalmak miatt hívta az orvost az a baranyi lány, aki nem tudta, hogy terhes. Otthonuk mosdójában hozta vilgára gyermekét. A tinédzser úgy döntött: felneveli a kislányt, aki 27-28. hétre született. Mivel nem vett részt a terhesgondozáson, elesik a támogatásoktól. News--Eső és erős szél várható - figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20180516-eso-es-eros-szel-varhato-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlFigyelmeztető előrejelzés van érvényben csütörtök estig. Senki ne hagyja otthon az esernyőt, de nemcsak az eső, hanem a szél is lecsaphat. NewsOrigoBrutálisan megöltek egy albínó kislányt (18+)http://www.life.hu/news/20180516-brutalisan-megoltek-egy-albino-kislanyt-mali.htmlSokkoló esemény történt Maliban: fegyveresek elraboltak és lefejeztek egy 5 éves albínó kislányt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.