Exe robbanthatta fel a kaliforniai magyar kozmetikust

Forrás: Shutterstock -
kozmetikus Kalifornia magyar robbantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját szépségszalonjában robbantották fel az évek óta Kaliforniában élő magyar nőt, K. Ildikót. A köztiszteletben álló kozmetikust valószínűleg volt szerelme robbantotta fel. Az FBI nyomoz az ügyben, kihallgatták Ildikó férjét és a Long Beachen élő Stephen Bealt is, akivel a nő találkozgatott.

Szándékosan robbantották fel a kaliforniai Aliso Viejo egyik szépségszalonját, melynek tulajdonosa, a magyar K. Ildikó is az üzletben volt. A Magyar Kozmetika nevű helyen történt detonációban csak a 48 éves Ildikó vesztette életét, a bomba a hírek szerint egy csomagban érkezett. Az FBI nyomoz az ügyben, a rokonok, barátok pedig értetlenkednek. Nem tudnak arról, hogy lett volna ellensége Ildikónak – írja a Bors.

Exe robbanthatta fel a kaliforniai magyar kozmetikust - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


A nő itthon élő testvére teljesen összetört. „

Nem tudjuk és nem is akarjuk felfogni ezt az egészet,


Állítólag ugyanis Ildikó és férje elhidegültek már egymástól, és

a nő egy másik férfival, Stephennel találkozgatott.

A férfi közösségi oldalára fel is töltötte utazgatásaik emlékeit, innen tudhatjuk, hogy márciusban Portugáliában, áprilisban pedig Mexikóban jártak. Ildikó azonban nem töltött fel képeket. A férfi szomszédja szerint

Stephen hobbija volt a robbantgatás, hatalmas rakétákat épített.

Stephennél házkutatást tartottak, és több mint 45 kiló robbanóanyagot találtak. Stephen szerint azonban ő nem rendelkezik olyan erős robbanóanyaggal, amilyet a szépségszalonba küldtek - írja a Time.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.