Mint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.

A rendőrség szerint az egykori villalakót még tavaly októberben egy vidéki szórakozóhelyen megloptaegy férfi, majd Aurelio a barátaival a tolvaj után eredt. Egy kis falu kocsmájában találtak rá, ahonnan a gyanú szerint kirángatták, majd elrabolták. A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést. A nyomozás most is tart, Aurelio pedig mélyen hallgat - ír az esetről a Blikk. 

"Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát" – mondta a lapnak Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán. Ő védte korábban is Aureliót, amikor kábítószert találtak az autójában, akkor a szabadságvesztés végrehajtását két évre felfüggesztették.

Forrás: RTL II