Harry herceg esküvője: ez a kisfiú lett a hercegi esküvő sztárja, és nem György herceg az

kisfiú Meghan Markle Harry herceg esküvője Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-nek nem voltak felnőtt koszorúslányai, a családtagok és közeli barátok gyerekei tölötték be ezt a szerepet.

Kicsit azért mindenkit meglepett, hogy nem Sarolta hercegnő és György herceg vitte Harry herceg menyasszonyának fátylát, hanem egy ikerpár, két eddig ismeretlen fiú. Brian és John Meghan Markle legjobb barátnőjének, Jessica Mulroney-nak a fiai, és egyikük a hercegi esküvőnek köszönhetően világhírű lett. Valamelyik kisfiú hatalmasat mosolygott hiányos fogsorával, mert meglátta, hogy őt veszi a kamera. Tette mindezt az egyik legmeghatóbb pillanatban, mielőtt a menyasszony elindult volna az oltárhoz. Ez a momentum kétségkívül a legemlékezetesebbek közé tartozik Meghan és Harry esküvőjéről.

Náray Tamás kiosztotta a fanyalgókat: "Mondom ZSIVANSI és nem DZSIVENDZSI"http://www.life.hu/sztarok/20180521-naray-tamas-kiosztotta-a-fanyalgokat-vedelmebe-vette-meghan-marklet.htmlNáray Tamás a hercegi esküvőről értekezett hosszasan a közösségi oldalán. Alaposan kiosztotta a fanyalgókat és az okoskodókat, védelmébe vette Meghan Markle-t.TV + Sztárok--Chrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--A színpadon simogatta nemi szervét Janet Jackson: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180521-a-szinpadon-simogatta-nemi-szervet-janet-jackson.htmlA Billboard színpadán tért vissza Janet Jackson, és elképesztően szexi műsort adott: magát simogatta. TV + Sztárok--Fiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-fiatal-parjarol-beszelt-stohl-andras-suto-eniko-musoraban.htmlSütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHarry herceg és Meghan Markle esküvője: ezért voltak ott David Beckhamék, Oprah, George Clooney-ék és más nagy sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-meghan-markle-eskuvoje-ezert-voltak-ott-david-beckhamek-oprah-george-clooneyek.htmlRengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül! TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: az udvar köszönetet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-az-udvar-koszonetet-mondott-a-megjelenteknek.htmlKöszönetet mondott vasárnap a brit királyi család azoknak a tízezreknek, akik Harry herceg és amerikai hitvese, Meghan Markle előző napi esküvőjén lelkesen üdvözölték az újdonsült hercegi házaspárt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.