Klapka György fiának barátnőjét cserben hagyta a biztosító, állítják

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György utazás biztosítás Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fiának, Klapka Györgynek és baránőjének rémálommá vált Tenerifei nyaralása: a férfi állítja, hogy barátnője egy túra alatt súlyosan megsérült, ám nem akarták őt megműteni, amiért nem volt nála 1.3 millió forintnyi készpénz. Szerinte a biztosítójuk cserben hagyta őket.

Tenerifén nyaralt Klapka György és kedvese, aki egy túra alkalmával eltörte a lábát.

A néhai Klapka György fiának barátnője balesetet szenvedett Fotó: Nagy Attila [origo]

"Aznap felmentünk a Teide vulkáni hegyre, visszafele nem értük el a felvonót, gyalog kellett jönnünk, s Niki akkorát esett, hogy eltört a lába. Mondták az orvosok, hogy azonnal műteni kell, ám erre nem volt elég fedezet. Azonnal hívtam a biztosítót, ahol azt mondták, repüljünk haza, majd otthon ellátják. Egyszerűen nem akarták megérteni, hogy nincs szállítható állapotban, de erősködtek, hogy kifizetik a jegyet, átszállással utazzunk haza. Nem volt nálam 1,3 millió forint, harmadik napja ment a huzavona, mire végül felhívtam a németországi központot. Ott a hölgy nem értette, miért akarom mindenáron hazarángatni a barátnőmet, műtsék meg inkább ott, utalják a fedezetet. Felháborító ez az eset, emberek életét veszélyeztetik ezzel. A műtét miatt Niki egy falatot sem ehetett a kórházban, három napig éhezett és feküdt törött lábbal" - mesélte el a történetet a néhai Aranyember fia, Klapka György a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.