Még tavaly év végén tűnt el Novozánszki Fanni, a Való Világ egykori szereplője. Az ügy gyanúsítottja, B. László november óta ül előzetes letartóztatásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság meghosszabbítja a nyomozást. 

November óta ül előzetes letartóztatásban B. László, akit akár VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holtteste nélkül is elítélhetnek, ha elegendű bizonyíték gyűlik össze. A volt valóságshow szereplő tavaly év végén tűnt el, sokáig a közvélemény úgy vélte, hogy esetleg a Fertő-tóban talált torzó lehet az ő holtteste, de ezt a bizonyítékok megcáfolták. Korábban mi is cikkeztünk arról, hogyan, milyen támpontok mentén azonosítanak a szakemberek egy felismerhetetlen holttestet. 

Novozánszki Fanni holtteste még mindig nem került előForrás: police.hu

A Blikk megkérdeztea Budapesti Rendőr-főkapitányságot arról, hogy várható-e a nyomozás meghosszabbítása. A kapitányság Kommunikációs Osztályától a következő választ kapták: „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozóhatóság kezdeményezte a nyomozás határidejének meghosszabbítását, a nyomozás jelenlegi határideje 2018. november 24., amely meghosszabbítható."