Így szólítják barátai ezentúl Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images/Leon Neal -
esküvő hercegné Meghan Markle sminkes Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle barátja és sminkese, Daniel Martin elárulta, hogyan fogja szólítani ezentúl az újdonsült hercegnét.

A People magazinnak sikerült elérnie Meghan Markle régi barátját és sminkesét, Daniel Martint, akitől megkérdezték, ezek után hogyan fogja szólítani az újdonsült hercegnét. A férfi elárulta, amikor kettesben voltak, beszélgettek erről, és Meghan biztosította róla, hogy ezentúl sem kell meghajolnia előtte, neve pedig ugyanaz marad, mint eddig.

Megkérdeztem tőle, mi lesz ezután. Mondtam neki, hogy nagyon tisztelem őt és már több mint tíz éve ismerjük egymást... Ekkor ő felnevetett és azt felelte: neked én mindig Meg maradok. Egyszerűen csak Meg."

Meghan Markle a barátainak ezentúl is Meg marad Forrás: Getty Images/Leon Neal
Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHorváth Évát anyaként is imádják a férfiak: szexuális ajánlatokkal bombázzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-horvath-evat-anyakent-is-imadjak-a-ferfiak-szexualis-ajanlatokkal-bombazzak.htmlHorváth Éva semmit sem vesztett vonzerejéből azóta, hogy anyuka lett. A férfiak így is szexuális ajánlatokkal bombázzák őt. TV + Sztárok--Elvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bodi-sylvi-megmutatta-edesapjat-nagyon-buszke-ra-a-modell.htmlBódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke! TV + Sztárok--Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin http://www.life.hu/sztarok/20180524-polyak-lilla-es-nagy-ervin-egy-part-alkottak-a-szinmuveszetin.htmlEddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.